Τραυματισμός και φωτορεπόρτερ στην πορεία των πυροσβεστών από την Αύρα της ΕΛ.ΑΣ.

Τραυματισμός και φωτορεπόρτερ στην πορεία των πυροσβεστών από την Αύρα της ΕΛ.ΑΣ.

Εκτός από τον πυροσβέστη που χειρουργείται ύστερα από σοβαρό τραυματισμό στα δάχτυλα από βόμβα κρότου-λάμψης, η ΕΦΕ καταγγέλλει και τον τραυματισμό φωτορεπόρτερ από νερό που έριξε στο σημείο που βρισκόταν η «Αύρα» της ΕΛ.ΑΣ.

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρά η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) σχετικά με τραυματισμό του φωτογράφου του ΑΠΕ, Ορέστη Παναγιώτου, κατά τη σημερινή διαδήλωση των πυροσβεστών στο Μαρούσι, όπου σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια, τα οποία οδήγησαν και στον τραυματισμό ενός πυροσβέστη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΦΕ, «κατά την διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση των εποχιακών πυροσβεστών σήμερα στην Αθήνα, ο συνάδελφος Ορέστης Παναγιώτου φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΦΕ, τραυματίστηκε (δεν υπάρχει η ακριβής ιατρική εκτίμηση έως αυτή την ώρα) από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας με τον εκτοξευτήρα νερού ,κατά την στιγμή της ρίψης του νερού σε ομάδα διαδηλωτών.

Ο συνάδελφος την στιγμή εκείνη βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο που επελέγη από το χειριστή του οχήματος με αποτέλεσμα να απολέσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί στο πόδι, με τις πρώτες (πάντα ανεπίσημες) εκτιμήσεις να το δείχνουν ιδιαίτερα σοβαρό».

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του γνωστού φωτορεπόρτερ και πρώην προέδρου της ΕΦΕ, Μάριου Λώλου, ο Ορέστης Παναγιώτου φέρει τελικά δύο κατάγματα στο πόδι.

Διαβάστε επίσης: 

Ανατριχιαστικές εικόνες από τον τραυματισμό Πυροσβέστη από κροτίδα των ΜΑΤ–Προσοχή σκληρό βίντεο

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter