Τραυματίστηκε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Fauda» στη Γάζα

Τραυματίστηκε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Fauda» στη Γάζα
(X (πρώην Twitter)

Ο ισραηλινός ηθοποιός Ιντάν Αμέντι της τηλεοπτικής σειράς «Fauda», που προβάλλεται στην ψηφιακή πλατφόρμα του Netflix, τραυματίστηκε σοβαρά καθώς πολεμούσε ως έφεδρος με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας

Στα αραβικά Fauda σημαίνει «χάος». Η σειρά είναι ισραηλινής παραγωγής και αναφέρεται στην διαμάχη Ισραήλ-Παλαιστίνης. Αποτελείται από πέντε σεζόν και έχει αποσπάσει το βραβείο καλύτερης δραματικής τηλεοπτικής σειράς στην ισραηλινή τηλεόραση το 2015 και το 2017.

Ο Ιντάν Αμέντι υποδύεται ένα μέλος των μυστικών υπηρεσιών μόνο που αυτή τη φορά ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας είναι, δυστυχώς, πραγματικός και οι άνθρωποι τραυματίζονται και σκοτώνονται αληθινά.

Όπως σκοτώθηκε και ο 38χρονος παραγωγός της σειράς, Ματάν Μείρ, σε στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα σοκάροντας όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σε ανάρτηση της στο X (πρώην Twitter), η πρεσβεία του Ισράηλ στην Ελλάδα του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση με το παρακάτω μήνυμα.

«Ο εξαιρετικός μουσικός, τραγουδιστής και ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Fauda, Idan Amedi, και μαχητής έφεδρος των IDF, τραυματίστηκε σοβαρά σε μάχη στη Khan Yunis της Γάζας. Του ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση».

 

Από την πλευρά τους οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς ανέβασαν ένα βίντεο που ο ηθοποιός παίζει κιθάρα και τραγουδάει.

«Θα θέλαμε να μοιραστούμε με όλους ότι ο Idan τραυματίστηκε στη Γάζα […] Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για την πλήρη και ταχεία ανάρρωσή του».

 

Διαβάστε επίσης:

Netflix: «Σέρρες» και «Σώσε με» στην πλατφόρμα από 15 Ιανουαρίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter