Νατσιός: Τρικυμία εν κρανίω στη Βουλή – Ειρωνεύτηκε τον Τάιλερ για να επιτεθεί στη ΝΔ και έντονη αντίδραση Γεροβασίλη

Νατσιός: Τρικυμία εν κρανίω στη Βουλή – Ειρωνεύτηκε τον Τάιλερ για να επιτεθεί στη ΝΔ και έντονη αντίδραση Γεροβασίλη

Προκλητικός και ειρωνικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της «Νίκης» Δημήτρης Νατσιος, στη συζήτηση που εξελίσσεται στη Βουλή για την ισότητα στον γάμο.

Ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, χρησιμοποίησε τον σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ, για να επιτεθεί στη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σας ψήφισαν για ΝΔ κι εσείς γίνατε ΣΥΡΙΖΑ. Και ο αρχηγός σας έγινε πολιτική ουρά των κυρίων Κασσελάκη και του ερίτιμου συζύγου του Τάιλερ».

«Παρακαλώ. Ανακαλέστε και θα αφαιρεθεί φυσικά και από τα πρακτικά η φράση σας», ανέφερε η προεδρεύουσα Όλγα Γεροβασίλη. «Τις συζύγους και τους συζύγους έξω από αυτή την αίθουσα», είπε.

«Ευγενικότατη λέξη είναι η ερίτιμος και ο ερίτιμος», επέμεινε ο Δ. Νατσιός και συνέχισε: «Δεν κάναμε καμία επίθεση, καταθέσαμε μελέτες που αποκρύπτονται και αποδεικνύουν ότι γονείς ομοφυλόφιλοι, δυστυχώς, αποτελούν κακά πρότυπα. Εμείς μιλάμε για τα παιδιά. Καταργούνται οι ιερές λέξεις μητέρα και πατέρας και καθιερώνεται το γονέας 1 και γονέας 2, όπως και η επιστημονική υπηρεσία επισημαίνει, και δεν έχουμε τίποτα με τα πρόσωπα. Πάντα με σεβασμό, με αξιοπρέπεια και αγάπη μιλάμε», απάντησε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter