ΤΖΟΚΕΡ: Κληρώνει απόψε τουλάχιστον 2,8 εκατ. ευρώ και 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5αρι

ΤΖΟΚΕΡ: Κληρώνει απόψε τουλάχιστον 2,8 εκατ. ευρώ και 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5αρι

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν τουλάχιστον 2.800.000 εκατομμύρια ευρώ έχουν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ. Ταυτόχρονα, με τη συμμετοχή τους στην κλήρωση, όλοι οι παίκτες διεκδικούν στη δεύτερη κατηγορία 100.000 ευρώ.

Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει εύκολα και μέσω του διαδικτύου με μόλις μερικά κλικ. Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετάσχει κανείς στην κλήρωση online, είναι να μπει στο opaponline.gr ή στην εφαρμογή Opaponline App, να συνδεθεί και να συμπληρώσει το δελτίο του είτε με αριθμούς δικής του επιλογής είτε διαλέγοντας την τυχαία επιλογή.

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή, ένας τυχερός παίκτης κέρδισε 100.000 ευρώ, με ένα δελτίο που κατέθεσε διαδικτυακά, ανεβάζοντας στους 4 τον συνολικό αριθμό των online νικητών της δεύτερης κατηγορίας, που ανέδειξαν οι τελευταίες κληρώσεις του ανανεωμένου παιχνιδιού.

Τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή του ΤΖΟΚΕΡ, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές προσφορές*, όπως η προσφορά χωρίς κατάθεση*, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η αυριανή κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα πριν, στις 21:30.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter