Βαρουφάκης: O Κ. Καραμανλής σε ευθεία σύγκρουση με την ενθουσιώδη υποταγή του Κ. Μητσοτάκη

Βαρουφάκης: O Κ. Καραμανλής σε ευθεία σύγκρουση με την ενθουσιώδη υποταγή του Κ. Μητσοτάκη

Σκωπτικό ήταν το σχόλιο του γραμματέα του ΜέΡΑ25 στον απόηχο της ηχηρής παρέμβασης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τα εθνικά συμφέροντα και την εξωτερική πολιτική την Τετάρτη.

«O Κ. Καραμανλής σε ευθεία σύγκρουση με την ενθουσιώδη υποταγή του Κ. Μητσοτάκη στο Σχέδιο ΗΠΑ για πολυετή πόλεμο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιάνης Βαρουφάκης και καλεί τον πρωθυπουργό να αδράξει την ευκαιρία να τοποθετηθεί στη Βουλή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτησή του σχετικά με την στάση της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του ο πρώην πρωθυπουργός άφησε σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης για την εξωτερική πολιτική. Στο στόχαστρο του Κ. Καραμανλή βρέθηκε και η πολιτική προσέγγισης με την Τουρκία, ενώ από τα «βέλη» του δεν ξέφυγαν ο ρόλος της Ευρώπης και των ΗΠΑ σε σχέση με την Τουρκία.

Διαβάστε επίσης: Βαριές μομφές Καραμανλή για την πρόσδεση στο αμερικανικό άρμα και την υποχωρητικότητα έναντι της Τουρκίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιάννη Βαρουφάκη:

«O Κ. Καραμανλής σε ευθεία σύγκρουση με την ενθουσιώδη υποταγή του Κ. Μητσοτάκη στο Σχέδιο ΗΠΑ για πολυετή πόλεμο.

Να δούμε: Θα αδράξει ο ΠΘ την ευκαιρία να τοποθετηθεί στη Βουλή απαντώντας την σημερινή επίκαιρη ερώτησή μου; [Μην κρατάτε την αναπνοή σας!]]

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter