Βασιλιάς Κάρολος: «Ήρθε η στιγμή ο Χάρι να επιστρέψει στο σπίτι του;» – Ελπίδες για μια βασιλική συμφιλίωση

Βασιλιάς Κάρολος: «Ήρθε η στιγμή ο Χάρι να επιστρέψει στο σπίτι του;» – Ελπίδες για μια βασιλική συμφιλίωση

«Ήρθε η στιγμή ο Χάρι να επιστρέψει στο σπίτι του;», διερωτάται η ταμπλόιντ The Mirror, η οποία, όπως και η πλειονότητα των βρετανικών εφημερίδων, αφιερώνει μακροσκελή άρθρα για μια πιθανή βασιλική συμφιλίωση.

Το κρίσιμο ερώτημα είναι κυρίως να μάθει κανείς εάν ο Χάρι θα συναντηθεί επίσης με τον Ουίλιαμ, του οποίου η σύζυγος Κέιτ αναρρώνει επίσης έπειτα από μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, τα αίτια της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί τροφοδοτώντας ποικίλα σενάρια.

Αν και ο βασιλιάς Κάρολος συνέχιζε να εμφανίζεται στοργικός προς τον μικρότερο γιο του, μιλώντας για παράδειγμα για την «αγάπη» του προς εκείνον στην ομιλία του την επομένη του θανάτου της Ελισάβετ, ο αδελφός του δεν έμοιαζε να έχει χωνέψει το γεγονός ότι εκφράστηκε σκληρά για εκείνον στην αυτοβιογραφία του Χάρι «Spare».

Ο δούκας του Σάσεξ εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός προς τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον οποίο περιέγραψε ως «ευέξαπτο», ενώ περιέγραφε τον πόνο του, καθώς υπήρξε «η σκιά του, ο αντικαταστάτης (του), το plan B (του)» για ολόκληρη τη ζωή του. Υπαινίχθηκε επίσης ότι ο Ουίλιαμ δεν παντρεύτηκε την Κέιτ από αγάπη.

Θα συναντηθούν Χάρι και Ουίλιαμ;

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο Ουίλιαμ δεν έχουν σχέδια να συναντηθούν, ενώ ο δούκας του Σάσεξ βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο, μετά τη σοκαριστική διάγνωση καρκίνου του μονάρχη.

Ο Χάρι, ο οποίος επιβιβάστηκε στην 11ωρη πτήση λίγες ώρες αφότου ο πατέρας του αποκάλυψε ότι ήταν άρρωστος, πέταξε από την Αμερική στο Λονδίνο μόνος του, αφήνοντας τη Μέγκαν, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ πίσω στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Η υπερατλαντική εξόρμηση του δούκα του Σάσεξ είχε δημιουργήσει ελπίδες ότι η επιστροφή του στη Βρετανία θα χρησιμοποιηθεί για να επουλώσει τις πληγές με τον βασιλιά Κάρολο και μια ευκαιρία να προσεγγίσει τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης τους.

Ωστόσο, πηγές του Παλατιού δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν σχέδια για συνάντηση μεταξύ του Χάρι και του Γουίλιαμ όσο ο Δούκας του Σάσεξ βρίσκεται στο Λονδίνο, διαψεύδοντας τις ελπίδες για ένα ενδεχόμενο συμβιβασμό μεταξύ των βασιλικών αδελφών.

Εκτιμάται ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, παραμένει επικεντρωμένος στη φροντίδα της συζύγου του Κέιτ, η οποία αναρρώνει από την εγχείρηση στην κοιλιά της και παίρνει παρατεταμένη άδεια από τα δημόσια καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα.

Ο Ουίλιαμ αναμένεται να επιστρέψει αύριο στα δημόσια καθήκοντα, πραγματοποιώντας μια τοποθέτηση στο κάστρο του Ουίνδσορ το πρωί και αργότερα παρευρισκόμενος σε ένα γκαλά για την Υπηρεσία Αεροδιακομιδών του Λονδίνου το βράδυ.

Πηγές από το περιβάλλον του Χάρι, 39 ετών, δήλωσαν ότι θα καλωσόριζε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον αδελφό του, με έναν εκ των ειδικών να προσθέτει: «Ο πρωταρχικός λόγος που ο Δούκας ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι για να επισκεφθεί τον πατέρα του. Αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία να δει τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τότε ο Δούκας θα την αποδεχόταν ευχαρίστως».

Διαβάστε επίσης: «Γαλάζιος» λιμενικός στη «φάκα» για διακίνηση μεταναστών – «Κολλητός» του υφυπ. Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη (photos)

Εφιάλτης για Μητσοτάκη το ψήφισμα – «κόλαφος» για το Κράτος Δικαίου – Μάχη παρασκηνίου για να μην περάσει (Έγγραφο)

Εύα Καϊλή – Qatargate: Απαγόρευση επαφής με τα ΜΜΕ και άρση ασυλίας για άλλη υπόθεση

Βαγγέλης Ρωχάμης: Ο μετρ των αποδράσεων – Οι μεταμφιέσεις και το ουζερί στην Εύβοια (Photos – Video)

Ρέθυμνο: Συγκλονίζει το σημείωμα αυτοκτονίας του πατέρα της 15χρονης – «Δεν μπορώ να αντέξω αυτά που έμαθα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter