Ξεπούλησαν τη χώρα και τους προσβάλλει το ροζ;

Ξεπούλησαν τη χώρα και τους προσβάλλει το ροζ;

Τελικά όσο περισσότερα και εξωπραγματικά είναι τα ψέματα τόσο αδρανοποιείται ο εγκέφαλος.

Δεν εξηγείται αλλιώς που προσπαθούν να κάνουν αντιπερισπασμό λέγοντας πως προσβλήθηκαν από μια καλλιτεχνική -και συμβολική-  ροζ απεικόνιση της σημαίας από την οποία προσβλήθηκαν – λέει- γιατί παραποιήθηκαν τα σύμβολα.

Που αυτά τα σύμβολα τα ποδοπάτησαν οι ίδιοι ξεπουλώντας τη χώρα στα μνημόνια όπου πήγαν σε ξένα χέρια όλα τα «ασημικά» του ελληνικού λαού. Και τα λεφτά και οι οικονομίες των Ελλήνων.

Επίσης προσβλήθηκαν όσοι επί τριάντα χρόνια φώναζαν από άμβωνος να φύγουν οι ξένοι από τη χώρα για να μην αλλοιωθεί η παράδοσή μας, το σουβλάκι και το τσιφτετέλι και εξισλαμιστεί η χώρα.

Οι ίδιοι φώναξαν αμέσως «Παρών» όταν το κεφάλαιο ζήτησε φτηνά χέρια εργασίας για να έχει περισσότερα κέρδη και να μείνουν στα τάρταρα μισθοί και συντάξεις.

Φώναξαν για τη σημαία και εκείνοι που «έπνιγαν» μετανάστες στο Αιγαίο, έστηναν φράκτες και έφτιαχναν κλειστά στρατόπεδα.

Που είναι όλοι αυτοί που προσβάλλονται με λίγο ροζ και  δεν βλέπουν ότι ξεφτίλισαν επί χρόνια μια χώρα, φτωχοποίησαν το λαό, εργαζόμενους και συνταξιούχους; Που είναι έτοιμοι να πουλήσουν και την Ακρόπολη την ίδια αρκεί να μην τους πάρουν χαμπάρι;

Το ότι ξεφτιλίσατε και τη Δημοκρατία την ίδια με τροπολογίες της τελευταίας στιγμής, με απευθείας αναθέσεις και με καρτέλ με τα οποία κλέβουν τον ελληνικό λαό ας μην το συζητήσουμε…

Το λίγο ροζ σας μάρανε!

Εμείς δεν προσβληθήκαμε όταν είδαμε τη χώρα να ξεπουλιέται;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter