Yπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Θράκη (video – εικόνες)

Yπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Θράκη (video – εικόνες)

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και αμέσως με την αστυνομική πομπή  κατευθύνθηκε για την Κομοτηνή. Εκεί  επισκέφτηκε  το Τουρκικό Προξενείο, όπου θα τον υποδέχτηκαν  Τούρκος πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου και οι δυο  αποκαλούμενοι ψευδομουφτήδες, Ιμπραήμ Σερίφ της Κομοτηνής και Αχμέτ Μετέ της Ξάνθης.

Στη συνέχεια μετέβη στο Μειονοτικό Γυμνάσιο- Λύκειο Κομοτηνής “Τζελάλ Μπαγιάρ” όπου συνομίλησε με μέλη της Σχολικής Επιτροπής και αντιπροσωπεία μαθητών.

Μόλις βγήκε από το σχολείο κατέβηκε από το αυτοκίνητο και χαιρέτισε μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας.

Αμέσως μετά μετέβη στον οικισμό Θάμνα, έξω από την Κομοτηνή και παρακάθισε σε γεύμα με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας.

 

 

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του στην Κομοτηνή ο τάφος του πρώην βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Σαδίκ και περίπου στις 4μ.μ. ο κ. Τσαβούσογλου αναμένεται να αναχωρήσει αεροπορικώς από την Αλεξανδρούπολη για την Αθήνα.

Ο Μ. Τσαβούσογλου στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα για ένα ιδιωτικό δείπνο με τον Έλληνα ΥΠΕΞ.

Αύριο Δευτέρα στις 10.30 θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα ακολουθήσει στις 11.15 η κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Νίκο Δένδια στο υπουργείο Εξωτερικών.

Αμέσως μετά προβλέπεται στις 13.00-13.30 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου με τον Νίκο Δένδια στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Η συνέντευξη Τύπου θα διαρκέσει περίπου 10 λεπτά και θα περιλαμβάνει μόνο δηλώσεις, οι οποίες θα μεταδοθούν μόνο από τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων των δύο χωρών και το ελληνικό και το τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη του:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter