Ζόφος πάνω από το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη

Ζόφος πάνω από το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη

Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα τις τελευταίες 48 περίπου ώρες δείχνει την απόλυτη απαξίωση όχι μόνο του περίφημου επιτελικού κράτους που τόσο διαφήμιζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και των ανθρώπων στους οποίους στηρίχθηκε και για κερδίσει τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 αλλά και για να κυβερνήσει.

Με μια κακοκαιρία η οποία είχε προαναγγελθεί εδώ και μέρες η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων κατάφεραν να διαλύσουν την οικονομική και κοινωνική ζωή της πρωτεύουσας.

Η Εθνική Οδός κομμένη, η Αττική Οδός επίσης με χιλιάδες αυτοκίνητα εγκλωβισμένα για παραπάνω από δέκα ώρες, η Μαραθώνος επίσης, μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές, όλοι οι δρόμοι της πρωτεύουσας αδιάβατοι και ο «αρμόδιος» υπουργός Στυλιανίδης βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Από την άλλη ο Μένιος Φουρθιώτης ξεφτιλίζει τουιτ με τουιτ τον δεύτερο στην τάξη στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πολύς κύριος Γεραπετρίτης έχει χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του με τις συζητήσεις που είχε με την τηλεπερσόνα και τις οποίες τώρα αποκαλύπτει ο Μένιος.

Η κυβέρνηση των «αρίστων» άγεται και φέρεται από μια τηλεπερσόνα από την εκπομπή του οποίου πέρασε η μισή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, εισπράττοντας εύσημα και ύμνους.

Τώρα τους έχει βγάλει στο κλαρί και τους ξεφτιλίζει έναν – έναν.

Αυτό όμως δεν είναι κυβέρνηση μια χώρας της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Είναι μια παρέα που έχει βάλει σκοπό να διαλύσει τη χώρα με όσο δυνατόν μεγαλύτερο όφελος για αυτήν.

Και όσο περνούν οι μέρες και οι δυσκολίες αυξάνουν, αυξάνουν ταυτόχρονα και οι λόγοι που πρέπει να εκδιωχθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Για να μην καλύψει όλη τη χώρα ο ζόφος που έχει καλύψει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter