Αναβολή-ανάσα για ΠΑΟ

Αναβολή-ανάσα για ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε άλλη μία αναβολή, αυτή τη φορά δύο εβδομάδων, στην εκδίκαση των καταγγελιών πέντε πρώην ποδοσφαιριστών του (Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ και Ταυλαρίδη) με τις οποίες ζητούν ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών, λόγω οφειλών.

Στην περίπτωση που οι οφειλές παραμείνουν και δικαιωθούν οι τρεις από τους πέντε ποδοσφαιριστές, τότε αυτόματα το «τριφύλλι» θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα και θα υποβιβαστεί.

Για λογαριασμό της ΠΑΕ πρώτος μίλησε ο γενικός διευθυντής της Αγησίλαος Τουμαζάτος, ο οποίος υποστήριξε: «Ζητάμε δυο εβδομάδες αναβολή καθώς κάνουμε μια προσπάθεια πωλήσεων ποδοσφαιριστών και αποδεσμεύσεων. Θέλουμε δυο εβδομάδες καθώς η μία είναι για τεχνικούς λόγους και η δεύτερη για δούμε πως θα διαχειριστούμε τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να κρατήσουμε όρθιο τον Παναθηναϊκό». Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου: «Να σας υπενθυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει 110 χρόνια ιστορίας. Η FIFA μας έδειξε σεβασμό και μας έδωσε προθεσμία μέχρι την 1η Μαρτίου. Πρέπει και εσείς να μας δείξετε σεβασμό. Πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Δώστε μας ακόμα 15 μέρες αναβολή».

Οι καταγγελίες των Τελάντερ, Ταυλαρίδη θα συζητηθούν στις 6 Φεβρουαρίου και αυτές των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ την επόμενη μέρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter