Επίθεση του Ρουβίκωνα στη ΔΟΥ Ψυχικού (video)

Επίθεση του Ρουβίκωνα στη ΔΟΥ Ψυχικού (video)

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 05:15 τα ξημερώματα της Κυριακής στη ΔΟΥ στο Νέο Ψυχικό, στην στην οδό Οικονόμου 1.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν στο σημείο με μοτοσικλέτες, φορώντας γάντια, κουκούλες και κράνη. Έσπασαν τις τζαμαρίες τις εφορίας με βαριοπούλες και στην συνέχεια πέταξαν κόκκινες μπογιές στο εσωτερικό. Μετά την ενέργεια του διέφυγαν απο το σημείο.

Λίγο αργότερα αναρτήθηκε βίντεο σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου και στο συνοδευτικό κείμενο αναφέρεται:

«Θα πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στην προπαγάνδα της δεξιάς: η μείωση των φόρων που ζητά δεν αφορά τους εργάτες. Δεν αφορά καν τα μικροαστικά στρώματα που προλεταριοποιούνται αναπόφευκτα. Αφορά τα μεγάλα αφεντικά. Και θα αυξήσει την πίεση στη βάση να δώσει κι άλλα για να καλύψει την διαφορά.

»Θα πρέπει να κλείσουμε και τα αυτιά μας στην προπαγάνδα του Σύριζα. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να μιλάνε για προστασία των αδυνάτων αυτοί που τους συντρίβουν καθημερινά και το ντύνουν με αριστερή φρασεολογία.

»Θα πρέπει να εμπιστευτούμε μόνο τους ομοίους μας και να στραφούμε ενάντια στους εχθρούς μας. Μαχητικά και αδιάλλακτα. Εμείς συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτό το κάλεσμα. Και ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν τόσο πολύ περισσότεροι που θα φτάσουμε κάποια στιγμή να μπορούμε να κοιτάμε κράτος και κεφάλαιο στα μάτια. Και τότε να μετρηθούμε μαζί τους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter