Ο Χρήστος και η Μαίρη: Αυτό είναι το νεαρό ζευγάρι που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο της Κρήτης (Photos)

Ο Χρήστος και η Μαίρη: Αυτό είναι το νεαρό ζευγάρι που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο της Κρήτης (Photos)

Ο Χρήστος, η Μαίρη και η μητέρα της Μαίρης βρήκαν ακαριαίο θάνατο στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Κρήτη, το μεσημέρι της Τετάρτης, 3 Ιανουαρίου, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο πατέρας της κοπέλας, ενώ η 15χρονη αδελφή της νοσηλεύεται πιο ελαφρά τραυματισμένη.

Ο 23χρονος Χρήστος Στεφανάκης από τη Χερσόνησο της Κρήτης και η 22χρονη Μαρία Κωστίδη από την Τήλο γνωρίστηκαν ως συμφοιτητές στην Κρήτη, όπου και ερωτεύτηκαν και στη συνέχεια αρραβωνιάστηκαν.

Επρόκειτο να παντρευτούν και μάλιστα η οικογένεια της Μαρίας έκανε Χριστούγεννα στην Κρήτη για να γνωρίσει και την οικογένεια του Χρήστου.

Το νήμα της ζωής τους όμως κόπηκε απότομα όταν το ζευγάρι, μαζί με τους γονείς και την αδελφή της Μαρίας, επέστρεφαν οδικώς από εκδρομή στη Χανιά.

Οι γονείς του Χρήστου επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο, ενώ η οικογένεια της Μαίρης σε δεύτερο, το οποίο οδηγούσε ο Χρήστος με συνοδηγό τη Μαίρη. Στο πίσω κάθισμα βρισκόταν οι γονείς της κοπέλας και η 15χρονη αδελφή του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το δεύτερο όχημα συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ που εμφανίσθηκε ξαφνικά από το αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του ζευγαριού και της μητέρας της κοπέλας.

Ο πατέρας της χειρουργήθηκε και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η 15χρονη αδελφή της έχει σπάσει τη λεκάνη της και εξετάζεται πότε θα χειρουργηθεί.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ

«Αναφορικά με το τροχαίο που προκλήθηκε σήμερα Τετάρτη 03/01/2018 , στο ύψος της Αγίας Πελαγίας επί τον ΒΟΑΚ, έπειτα από τη σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν συνολικά επτά (7) άτομα, 4 άνδρες και 3 γυναίκες, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Από τις 16:00 το απόγευμα και μετά, διακομίστηκαν στο ΠαΓΝΗ οι παραπάνω επιβαίνοντες , εκ των οποίων οι τρεις, μια 22χρονη, μια 45χρονη και ένας 23χρονος, είχαν ήδη καταλήξει.

Οι υπόλοιποι τέσσερις (4) τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του ΠαΓΝΗ, εκ των οποίων δυο (2) άνδρες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με την ολοκλήρωση των οποίων, θα μεταφερθούν στη ΜΕΘ και οι άλλοι δυο (2), μια 15χρονη και ένας 47χρονος, εξετάζεται αν θα χειρουργηθούν άμεσα.

Το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, από την πρώτη στιγμή καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης των τραυματιών».

(Με πληροφορίες από ekriti.gr, cretalive.gr, cretapost.gr)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter