Στον Μητσοτάκη ο Πανταλάκης λίγο μετά την δίωξή του για κακούργημα!

Στον Μητσοτάκη ο Πανταλάκης λίγο μετά την δίωξή του για κακούργημα!

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Αττικής, Θεόδωρος Πανταλάκης, λίγο μετά την αποκάλυψη του documentonews.gr, για την άσκηση εναντίον του ποινικής δίωξης για κακουργηματική απιστία.

Το αντικείμενο της συνάντησης των δυο ανδρών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει να ανακοινώσει τι συζητήθηκε μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Θεόδωρου Πανταλάκη.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του documentonews.gr, ο Οικονομικός Εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου, προχώρησε στην παραγγελία της δίωξης για πράξεις του κ. Πανταλάκη κατά τη θητεία του ως διοικητή στην Αγροτική Τράπεζα.

Το αδίκημα για το οποίο διώκεται αφορά σε οικονομική ζημία ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ (10.000.000) που φέρεται να προκάλεσαν στην “Αγροτική Ασφαλιστική ΑΕ” (θυγατρική της ΑΤΕ) , κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους ως εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. , τόσο ο Θεόδωρος Πανταλάκης, όσο και οι Κων/νος Φιλίππου και Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, για τους οποίους έχει επίσης παραγγελθεί η άσκηση ποινικής δίωξης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter