ΑΕΚ: Διπλό στη Λαμία (2-0)

ΑΕΚ: Διπλό στη Λαμία (2-0)

Παρά τις απουσίες της, η ΑΕΚ τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη και μείωσε στους 8 τους βαθμούς της διαφοράς της από τον Ολυμπιακό. Με τον Λιβάι Γκαρσία και τον Νορντίν Άμραμπατ να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά, η «Ένωση» επικράτησε 2-0 στη Λαμία. Το ματς ήταν ουσιαστικά ένας περίπατος για τους «κιτρινόμαυρους» του Αργύρη Γιαννίκη.

Με πολλές αλχημείες παρέταξε την ομάδα του ο 42χρονος τεχνικός εξ ατίας των πολλών απόντων. Σε πιο ορθολογικό σχήμα πήγε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Στο 29’ ο Λιβάι Γκαρσία εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια του Τζανετόπουλου σε κόρνερ του Μάνταλου κι έκανε το 0-1. Νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Ανσαριφάρντ για χέρι του Μάνταλου στην αρχή της φάσης. Η Λαμία απείλησε στο 67’ με τον Αραμπούλι, αλλά ο Γεωργιανός αστόχησε απέναντι στον Τσιντώτα. Τελικά, η ΑΕΚ κλείδωσε τη νίκη στο 81’ με τον Άμραμπατ, ο οποίος έκλεψε αρχικά την μπάλα και έπειτα πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Γέφτιτς.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας, Τζανδάρης (63′ Τιρόνε), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Νούνιες (82′ Τσούκαλος), Ελευθεριάδης, Αραμπούλι (82′ Καραμάνος)

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σβάρνας, Λε Ταλέκ (71′ Σιμόες), Σιμάνσκι (77′ Σάκχοφ), Μάνταλος (86′ Χατζισαφί), Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ (71′ Γέβτιτς)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter