ΑΕΚ: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Αλμέιδα μέχρι το 2028!

ΑΕΚ: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Αλμέιδα μέχρι το 2028!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2028! Στο νέο συμβόλαιο συμπεριλήφθηκε και ρήτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά. Είναι μαζί με τον προπονητή της Ένωσης και τους συνεργάτες του και μάλιστα ήταν παρών στις υπογραφές.

Στις 12 Δεκεμβρίου ο Αλμέιδα ρωτήθηκε για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του και είχε δηλώσει πως «φεύγω ήδη  να πάω να υπογράψω! Εγώ θέλω να μείνω πολύ καιρό εδώ. Θέλουμε να μείνουμε στην ιστορία της ΑΕΚ, για αυτό δουλεύω. Υπάρχει μία ιδιαίτερη ενέργεια σε αυτόν τον σύλλογο. Ο κόσμος, το γήπεδο, προσπαθώ να σέβομαι τα πάντα. Για να κερδίσω πράγματα χρειάζεται χρόνο και εγώ θέλω να κερδίσω».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter