Ακρίβεια: Νέο επικοινωνιακό επίδομα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Αυτή τη φορά εν όψει εορτών

Ακρίβεια: Νέο επικοινωνιακό επίδομα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Αυτή τη φορά εν όψει εορτών

Σε επικοινωνιακού τύπου «μπαλώματα» για την αντιμετώπιση της καλπάζουσας ακρίβειας προχωρά η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός επανέφερε στην ατζέντα την επιδοματική πολιτική ανακοινώνοντας μέσω του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ επίδομα αλληλεγγύης εν όψει εορτών.

Διαβάστε επίσης: Με το φορολογικό και την ακρίβεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτίθεται στη μεσαία τάξη

«Η καλή πορεία της οικονομίας μας επιτρέπει να διαθέσουμε 350 εκατ. ευρώ σε σειρά παρεμβάσεων για τους αδύναμους συμπολίτες μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ραδιοφωνική παρέμβασή του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «θα δοθεί επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης σε νοικοκυριά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Στους δικαιούχους του επιδόματος τέκνων του ΟΠΕΚΑ θα έχουμε αύξηση 150 ευρώ σε όλα τα επιδόματα π.χ. ένα ζευγάρι με δύο παιδιά θα έπαιρνε 140 ευρώ και τον Δεκέμβριο θα πάρει 350 ευρώ. Θα ενισχύσουμε με 200 ευρώ συμπολίτες μας με αναπηρία που παίρνουν επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ.

Θα στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που παίρνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και τέλος θα ενισχύσουμε με 150 ευρώ και τους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν είχαν προσωπική διαφορά και αυτό θα αφορά και τους ανασφάλιστους υπερήλικες».

Διαβάστε επίσης: Ακρίβεια: Κόβουν από το φαγητό για να βγει ο μήνας – «Ο,τι βγει με 10 ευρώ, αυτά περισσεύουν, βολέψτε μας» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter