Αλαλούμ στο Μαξίμου: Για «μονταζιέρα της φέτας» μίλησε ο Μαρινάκης – Υπήρξε «παρανόηση στο θέμα» λέει ο Βορίδης

Αλαλούμ στο Μαξίμου: Για «μονταζιέρα της φέτας» μίλησε ο Μαρινάκης – Υπήρξε «παρανόηση στο θέμα» λέει ο Βορίδης

Να «μαζέψουν» τις αδιανόητες δηλώσεις του πρωθυπουργού για την τιμή της φέτας προσπαθούν τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Μαξίμου, με αποτέλεσμα όμως, να εκτίθενται ακόμη περισσότερο. Τη στιγμή που ο Μάκης Βορίδης έλεγε ότι «μπορεί να υπήρξε κάποια παρανόηση στο θέμα», ο Παύλος Μαρινάκης μιλούσε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, για «μονταζιέρα της φέτας» και παραποίηση των λεγομένων του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είπε την Παρασκευή (24/5) στη συζήτηση για την ακρίβεια, ότι η φέτα στην Ελλάδα -σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία- κοστίζει 6,28 ευρώ.

Επίθεση στην αντιπολίτευση

Αρχικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «η αντιπολίτευση ακολουθεί δύο επί μέρους στρατηγικές στο θέμα της ακρίβειας. Η μια είναι να τάζει στους πάντες τα πάντα, ακοστολόγητα προγράμματα, λεφτά από λεφτόδεντρα, λες και παίζει monopoly με λεφτά τα οποία δεν υπάρχουν. Και η δεύτερη τακτική είναι fake news, ψέματα, αλλοίωση της πραγματικότητας». προσθέτοντας πως «είναι σημαντικό να συζητάμε πόσο κάνει το λάδι, η φέτα, αρκεί να μην παραποιούμε τις δηλώσεις των πολιτικών αντιπάλων, να μην κάνουμε έμμεση ή άμεση μονταζιέρα. Δεν μπορεί να αιωρείται ένα ψέμα, να μην απαντάται οποιαδήποτε αιτίαση μόνο και μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις στους πολίτες».

Μετά ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι «ο πρωθυπουργός στη Βουλή παρέθεσε έγγραφο του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, που περιέχει μία σειρά από τιμές σε διαφορά προϊόντα. Ένα από αυτά ήταν και η φέτα. Η σύγκριση του ΙΕΛΚΑ έγινε σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Ίσως γιατί αυτό έκρινε το εν λόγω ινστιτούτο ως την πιο αξιόπιστη τιμή ως μέγεθος συγκρίσιμο μεταξύ διαφορετικών χωρών».

Με λίγα λόγια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θεωρεί λογικό να λέει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόταν σε 500 γραμμάρια φέτας και απλά τα κόμματα της αντιπολίτευσης και η συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας δεν το μάντεψαν. Πέρα από τις δικαιολογίες του Μαξίμου, είναι αδιανόητο τη στιγμή που η ακρίβεια θερίζει τη κοινωνία και έχει γονατίσει τα νοικοκυριά, ο πρωθυπουργός της χώρας, να μη ξέρει τις τιμές των βασικών προϊόντων και να ζει σε «κλειστή γυάλα».

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Πρόστιμο 40.000 ευρώ στην ευρωβουλευτή και 400.000 στο ΥΠΕΣ για τη διαρροή των emails

Αντικυβερνητική επικοινωνιακή καταιγίδα από το ΠΑΣΟΚ: Τηλεοπτική καμπάνια για «Game Over Μητσοτάκη» (Video)

Μαξίμου: Επιβεβαίωσε το επεισόδιο Φλωρίδη με αστυνομικούς – Ζήτησε εξηγήσεις από τον υπουργό

Κεχαγιά για Μητσοτάκη: Είτε δεν τον ενδιαφέρει πόσο κοστίζει η φέτα, είτε προσπάθησε να παραπλανήσει τον λαό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter