Ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες στις 15 Μαΐου

Ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες στις 15 Μαΐου

Μετά την εστίαση, τα σχολεία και τον τουρισμό, σειρά παίρνουν και οι οργανωμένες παραλίες, οι οποίες ετοιμάζονται να υποδεχθούν κι επίσημα λουόμενους από τις 15 Μαϊου.

Όπως τόνισε ο γ. γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης  μιλώντας το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στην ΕΡΤ, οι παραλίες θα ανοίξουν στο πλαίσιο της έναρξης της τουριστικής σεζόν.

 

Από τη Δευτέρα 3 Μαΐου που επαναλειτουργούν τα καταστήματα εστίασης και καφέ, με χρήση μόνο υπαίθριων μόνο χωρών και για καθήμενους, για τη μετακίνηση σε αυτά θα χρησιμοποιείται ο κωδικός 6 με αποστολή SMS στο 13033. Υπενθυμίζεται ότι δεν επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους, η μουσική στα καταστήματα αυτά.

Σε ό,τι αφορά τα καταστήματα εστίασης στα εμπορικά κέντρα, ανέφερε ότι θα λειτουργούν επί του παρόντος, μέχρι τις 15 Μαΐου, μόνο με delivery και take away.

Σχετικά μετα τα εστιατόρια των ξενοδοχείων, δήλωσε ότι λειτουργούν μόνο για τους διαμένοντες σε αυτά, ενώ από τη Δευτέρα 3 Μαΐου θα είναι ανοιχτά και για όσους δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο αρκεί να λειτουργούν σε υπαίθριο χώρο.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

23/01/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter