Αντώναρος: Πώς ο Μητσοτάκης σχεδιάζει να αφήσει εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ «μια ντουζίνα» βουλευτών

Αντώναρος: Πώς ο Μητσοτάκης σχεδιάζει να αφήσει εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ «μια ντουζίνα» βουλευτών

Γύρω στη ντουζίνα είναι η λίστα με τους βουλευτές της ΝΔ που έχει καταρτίσει με άκρα μυστικότητα το Μαξίμου και δεν θέλει να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές. Για να αδειάσουν θέσεις για νέα πρόσωπα, αρεστά στον Μητσοτάκη και το προσωποπαγές καθεστώς του.

Το πιο παραπάνω υποστηρίζει με αναρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος περιγράφει και τη βασική σκέψη στο στρατόπεδο Μητσοτάκη.

Οσοι περιληφθούν στην τελική εισήγηση θα δεχθούν “εισήγηση” να αποσυρθούν εθελοντικά. Τα κριτήρια: Μεγάλη ηλικία (75+), πολυετής θητεία στη Βουλή (άνω των 15 η 20 ετών αθροιστικά), θέματα υγείας, “ανάγκες”ποσόστωσης.

Η ανάρτηση Αντώναρου

Δεν είναι λιγοι. Γύρω στη ντουζίνα είναι η λίστα με τους βουλευτές της ΝΔ που έχει καταρτίσει με άκρα μυστικότητα το Μαξίμου και δεν θέλει να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές. Για να αδειάσουν θέσεις για νέα πρόσωπα, αρεστά στον Μητσοτάκη και το προσωποπαγές καθεστώς του.

Η βασική σκέψη: Οσοι περιληφθούν στην τελική εισηγηση θα δεχθουν “εισηγηση” να αποσυρθούν εθελοντικά. Τα κριτήρια: Μεγάλη ηλικία (75+), πολυετής θητεία στη Βουλή (άνω των 15 η 20 ετών αθροιστικά), θέματα υγείας, “ανάγκες”ποσόστωσης. Για να δούμε πόσοι θα δεχθούν.

Το σχέδιο βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της τελικής επεξεργασίας. Με γνώστες τρία τέσσερα άτομα μόνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter