Απίστευτη παρωδία: Ο γιος του Κασόγκι δέχεται τα συλλυπητήρια του πρίγκιπα Σαλμάν (Video)

Απίστευτη παρωδία: Ο γιος του Κασόγκι δέχεται τα συλλυπητήρια του πρίγκιπα Σαλμάν (Video)

Μια περίεργη σκηνή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός χθες, Τρίτη, στο Ανάκτορο Αν Γιαμάμα στο Ριάντ, όπου η βασιλική οικογένεια «κάλεσε» τους συγγενείς του Κασόγκι να δεχθούν τα συλλυπητήρια του Σαουδάραβα Βασιλιά και του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Μία ημέρα αφότου βρέθηκε μέσα σε ένα πηγάδι το άψυχο σώμα του Τζαμάλ Κασόγκι, ο γιος του του αδικοχαμένου δημοσιογράφου με βλέμμα «παγωμένο» υποκλίνεται και δίνει το χέρι στους ανθρώπους που πιθανότατα φέρουν την ευθύνη για τη δολοφονία του πατέρα του.

Συνοδευόμενος από τον θείο του, ο γιος του Κασόγκι, Σαλάχ μπιν Τζαμάλ, δέχτηκε τα συλλυπητήρια του ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, σφιγγόντάς του το χέρι.

Η ανακοίνωση του παλατιού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Σαλάχ μπιν Τζαμάλ Κασόγκι δέχτηκε με ευγνωμοσύνη τα συλλυπητήρια του Βασιλιά και του πρίγκιπα διαδόχου, για την απώλεια του πατέρα του, αφού τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του εξέφρασαν την ειλικρινή τους θλίψη. Είθε να τον λυπηθεί ο Αλλάχ».

Ωστόσο, ο Σαλάχ μπιν Τζαμάλ δεν μπορεί να κρύψει ούτε την αμηχανία του, ούτε την απόγνωσή του για όλη αυτή την «παρωδία». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter