Απίστευτο σκηνικό στα Ζωνιανά: Πυροβολισμοί και εισβολή οπαδών εν ώρα αγώνα!

Απίστευτο σκηνικό στα Ζωνιανά: Πυροβολισμοί και εισβολή οπαδών εν ώρα αγώνα!

Αδιανόητες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν  στο ντέρμπι ανόδου της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τον Αστέρα Περάματος, με οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να ξυλοκοπούν αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα το ματς διεκόπη στο 62 λεπτό μετά από το τέρμα των φιλοξενούμενων και την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 2 ποδοσφαιριστών του Αστέρα. Εκτός των ποδοσφαιριστών χτυπήθηκαν και άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας που μπήκαν  στη μέση προσπαθώντας να προστατεύσουν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, ενώ ανάμεσά τους ήταν κι ο προπονητής της ομάδας του Ερμή.  Εκτός των άλλων υπήρξε και πυροβολισμός στον αέρα, κάτι που έχει καταγραφεί και στο φύλλο αγώνα.

Για αρκετά λεπτά επικρατούσε πανδαιμόνιο στις  εξέδρες αλλά και στο αγωνιστικό χώρο, ενώ για την αποχώρηση των παικτών και διαιτητών χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε πρόσφατο παιχνίδι της τοπικής ομάδας των Ζωνιανών είχαν πέσει πυροβολισμοί εκτός γηπέδου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter