Άρης: Κοντά στον Χερμάν Μπούργος

Άρης: Κοντά στον Χερμάν Μπούργος

Ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Χερμάν Μπούργος επί σειρά ετών βοηθό του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός  είναι σημαντική προσωπικότητά στον χώρο του ποδοσφαίρου και εάν εν τέλει επισημοποιηθεί η συμφωνία, θα αλλάξει η γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας και θα ανέβει το επίπεδο της.

Ο 53χρονος τεχνικός άρχισε την προπονητική καριέρα του από τον Αλκορκόν ως προπονητής τερματοφυλάκων για να ακολουθήσει η πολυετής συνεργασία του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε με αφετηρία την Κανάνια, τη Ρασίνγκ Κλουμπ και φυσικά την Ατλέτικο Μαδρίτης.  Τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε την Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία έμεινε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

Στην καριέρα του σαν τερματοφύλακας πέρασε κυρίως από την Ρίβερ Πλέιτ κατακτώντας και τέσσερα πρωταθλήματα, έχει αγωνιστεί επίσης στην Ισπανία με την Μαγιόρκα αλλά και στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ακόμα έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής με την οποία συμπλήρωσε 35 συμμετοχές.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να έρθει σήμερα στην Ελλάδα για να συναντηθεί από κοντά με τον  ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρο Καρυπίδη, έχοντας παράλληλα έρθει ήδη σε επαφή.

Υπενθυμίζουμε πως μετά την αποχώρηση το Άκη Μάντζιου από την θέση του προπονητή έχει αναλάβει ως υπηρεσιακός ο Τόλης Τερζής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter