ΑΤ Ομόνοιας: Προκλητικών δηλώσεων συνέχεια, αυτή τη φορά από εκπρόσωπο της ΓΑΔΑ

ΑΤ Ομόνοιας: Προκλητικών δηλώσεων συνέχεια, αυτή τη φορά από εκπρόσωπο της ΓΑΔΑ

Η αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταγγέλει την χρήση πρωτοφανούς και απαράδεκτης φρασεολογίας, ακόμα και για τα δεδομένα της γαλάζιας αστυνομίας όπως λειτουργεί κατά τη μητσοτακική περίοδο διακυβέρνησης,  από μέρους εκπροσώπου της ΓΑΔΑ για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης μέσα στο ΑΤ με δράστες ειδικούς φρουρούς.

Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η οποία επισκέφτηκε το τμήμα, ο εκπρόσωπος φαίνεται να δήλωσε πως καμιά φορά μπορεί να γίνουν «πράγματα» λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και λόγω περιοχής. Εξοργίζει δε το γεγονός πως ο εκπρόσωπος σύμφωνα με την αντιπροσωπεία ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την υπόθεση του βιασμού.

«Ειπώθηκε ότι μπορεί να γίνει στραβή λόγω φόρτου εργασίας επειδή βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή» δήλωσε η Αννέτα Καββαδία εξερχόμενη του ΑΤ Ομόνοιας.

Την ίδια ώρα ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη γύρω από την συνταρακτική υπόθεση. Σημείωσε πως το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας, βρίσκεται δίπλα ακριβώς εκεί που έγινε ο βιασμός.

«Από το αστυνομικό τμήμα μας είπαν ότι η ομάδα ΔΙΑΣ δεν εντάσσεται στο δυναμικό του τμήματος. Τους ρωτήσαμε αν όποιος φοράει στολή μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα χώρο, όπως και έγινε» υπογράμμισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη σε δηλώσεις του εξερχόμενος του ΑΤ.

«Κάναμε μία συζήτηση για το μήνυμα που βγαίνει. Η δική μας πολιτική είναι να πλησιάζει η αστυνομία την κοινωνία και το ανάποδο. Τα γεγονότα που έγιναν εδώ και όλα όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα μεγαλώνουν το χάσμα, δεν μιλάμε για μία αστυνομία που είναι κοινωνική, για μία αστυνομία για την ασφάλεια του πολίτη αλλά για μία αστυνομία και ειδικούς φρουρούς σερίφηδες» ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter