Αττική Οδός: Συνεχίζονται οι ντροπιαστικές εικόνες τρία 24ωρα μετά – Παραμένουν εγκλωβισμένα εκατοντάδες αυτοκίνητα (Photos)

Αττική Οδός: Συνεχίζονται οι ντροπιαστικές εικόνες τρία 24ωρα μετά – Παραμένουν εγκλωβισμένα εκατοντάδες αυτοκίνητα (Photos)

Εκατοντάδες εγκλωβισμένα αυτοκίνητα παραμένουν στην Αττική Οδό για τρίτη ημέρα σήμερα, θαμμένα κάτω από το χιόνι και με τα συνεργεία να προσπαθούν με κάθε τρόπο να τα απομακρύνουν. Ο  αποχιονισμός  γίνεται από οπλίτες θητείας, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων.

Ενώ κυβέρνηση προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες και με επικοινωνιακά τεχνάσματα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή των πολιτών μοιράζοντας χιλιάρικα, οι εικόνες που έρχονται από την Αττική Οδό συνεχίζουν να μαρτυρούν την πλήρη κατάρρευση στην οποία περιήλθε το επήλθε το επιτελικό κράτος.  Η τελευταία καταγραφή από τις Αρχές έγινε χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με την οποία 500 αυτοκίνητα παρέμεναν ακινητοτοποιημένα. Έκτοτε, δεν υπάρχει ενημέρωση.

Παράλληλα, δεκάδες νοικοκυριά στα βόρεια προάστια κυρίως παραμένουν θαμμένα στο χιόνι, αβοήθητα και χωρίς ρεύμα.

Ο Γολγοθάς όμως για τους οδηγούς που έμειναν επί ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό και αναγκάστηκαν να παρατήσουν εκεί τελικά τα αυτοκίνητά τους δεν έχει ακόμα τελειώσει.  Όπως ανακοίνωσε η Αττική Οδός, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με την Πυροσβεστική στο τηλέφωνο 199 προκειμένου να πάρουν το πράσινο φως και μόνο σε ορισμένα σημεία και συγκεκριμένα:

– Από Λ. Κηφισίας έως τη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Μπορούν να βγουν στην Περιφερειακή Υμηττού και από εκεί στη Λ. Κατεχάκη προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

-Στη διαδρομή από τη Λεωφόρο Κατεχάκη μέσω της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στην κατεύθυνση προς Ραφήνα-Πικέρμι στην έξοδο Υ8.

-Από τα διόδια Παλλήνης έως τη Λεωφόρο Κατεχάκη (και προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία).

-Από τα διόδια Παιανίας έως την Κάντζα στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Μέχρι νεωτέρας παραμένουν κλειστά και επιχειρείται εκχιονισμός και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στα τμήματα:

-Στο τμήμα από Βριλήσσια μέχρι Ανθούσα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

-Στο τμήμα από την Κάντζα έως τη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

-Στο τμήμα του Δυτικού κλάδου της Περιφερειακής Υμηττού από τη σήραγγα Κοντόπευκου μέχρι τη Σήραγγα Βριλησσίων

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η επιχείρηση απεγκλωβισμού οχημάτων από την Αττική Οδό, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2022.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter