Champions League: Ποδοσφαιρική ραψωδία στη Μαδρίτη (Ρεάλ – Σίτι 3-3) – Ανοιχτοί λογαριασμοί και για Αρσεναλ – Μπάγερν (2-2)

Champions League: Ποδοσφαιρική ραψωδία στη Μαδρίτη (Ρεάλ – Σίτι 3-3) – Ανοιχτοί λογαριασμοί και για Αρσεναλ – Μπάγερν (2-2)
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι (AP Photo/Manu Fernandez)

Μια καταπληκτική ποδοσφαιρική παράσταση πρόσφεραν στους ποδοσφαιρόφιλους του πλανήτη Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων στο Champions League. Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια την ιστορία της διοργάνωσης οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς…

Στο άλλο παιχνίδι των προημιτελικών στο Λονδίνο, Αρσεναλ και Μπάγερν πρόσφεραν κι αυτές πλούσιο θέαμα στο τελικό 2-2. Σήμερα παίζουν (22.00), Παρί ΣΖ – Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ.

Στη Μαδρίτη, μόλις στο 2ο λεπτό η Σίτι αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με ένα πολύ έξυπνο φάουλ του Σίλβα (όλοι περιμέναν σέντρα) και άνοιξε το σκορ (0-1). Όμως η αντίδραση της Ρεάλ ήταν άμεση και εμφατική καθώς σε ένα δίλεπτο (12’-14’) ανέτρεψε το σκορ, βάζοντας πολύ δύσκολα στους Αγγλους. Αρχικά ο Καμαβιγκά με δυνατό σουτ που άλλαξε πορεία στο σώμα του Στόουνς ισοφάρισε 1-1 και αμέσως μετά, ο Ροντρίγκο έφυγε στο ανοιχτό γήπεδο και πλάσαρε εύστοχα τον Ορτέγκα για το 2-1 μέσα σε αποθέωση στο κατάμεστο «Μπερναμπέου».

Στο β’ μέρος η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο του ματς με τη Ρεάλ να ψάχνει τις αντεπιθέσεις και να έχει μια καλή ευκαιρία με τον Βινίσιους (54’). Όμως η ομάδα του Γκουαρδιόλα κατάφερε να φθάσει στο 2-2 στο 66’ με πολύ ωραίο σουτ του Φόντεν εκτός περιοχής. Οι Μαδριλένοι σοκαρίστηκαν και η Σίτι επωφελήθηκε και στο 71’ ήρθε ο Γκβάρντιολ με σουτ βολίδα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για τη νέα ανατροπή στο ματς (2-3). Όμως η μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση των δυο τελευταίων πρωταθλητριών Ευρώπης δεν είχε τέλος. Στο 79’ τρομερό σουτ στη κίνηση από τον Βαλβέρδε και… 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Λονδίνο, η Αρσεναλ ξεκίνησε φουριόζα απέναντι στην προβληματική φέτος Μπάγερν και άνοιξε το σκορ στο 12’ με ωραίο σουτ του Σακά. Όμως οι Βαυαροί δεν πτοήθηκαν και στο 18’ βρήκαν την ισοφάριση με τον Γκνάμπρι από ασίστ του Γκορέτσκα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 32’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σανέ από τον Σαλιμπά και ο Χάρι Κέιν «πλήγωσε» τους «κανονιέρηδες» (1-2) και με τη φανέλα της Μπάγερν όπως έκανε μέχρι πέρσι με την φανέλα του Τότεναμ…

Στο 2ο μέρος η Αρσεναλ είχε την πρωτοβουλία αλλά η Μπάγερν κρατούσε με άνεση το υπέρ της σκορ κι έψαχνε και το τρίτο γκολ. Τελικά δύο αλλαγές του Αρτέτα, ο Ζεσούς και ο Τροσάρ συνεργάστηκαν στο 75’ και ο δεύτερος με συρτό σουτ έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Η Μπάγερν είχε δοκάρι στο 90’ με τον Μουσιάλα, ενώ η Αρσεναλ φωνάζει για ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις (μαρκάρισμα Νόιερ στον Σάκα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter