Conference League: Η πρόκριση θα κριθεί στην Τούμπα (Χάιντουκ – ΠΑΟΚ 0-0)

Conference League: Η πρόκριση θα κριθεί στην Τούμπα (Χάιντουκ – ΠΑΟΚ 0-0)

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κόντρα στη Χάιντουκ, “τσίμπησε” τον βαθμό της ισοπαλίας στο Σπλιτ (0-0) και στη ρεβάνς θα διεκδικήσει την συμμετοχή του στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Δικέφαλος τα κατάφερε και λόγω τύχης, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση, ωστόσο οι Κροάτες στο 13′ είχαν δοκάρι με τον Σιγκούρ. Στα επόμενα δύο λεπτά ο ΠΑΟΚ έχασε δύο ευκαιρίες με τους Τσιγγάρα και Νάρεϊ που δεν μπόρεσαν να βρουν δίκτυα.
Οι γηπεδούχοι στο β’ 45λεπτο μπήκαν δυνατά και είχαν δεύτερο δοκάρι αυτή τη φορά με τον Λιβάγια στο 47′. Στο 54′ ο Τόμας δεν κατάφερε να νικήσει τον Λούτσιτς και στο 55′ ο Λιβάγια αστόχησε από ευνοϊκή θέση.
Μετά το εφιαλτικό 10λεπτο, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και ο Ρ. Λουτσέσκου πέρασε στο ματς δύο επιθετικούς, τους Τάισον, Σαμάτα για να γίνει πιο απειλητική η ομάδα του. Ωστόσο το ματς δεν είχε άλλες φάσεις μέχρι τη λήξη του.

ΧΑΪΝΤΟΥΚ: Λούτσιτς, Μουφί (95′ Μικάνοβιτς), Σάρλια, Φέρο (79′ Ντιαλό), Μέλνιακ, Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς, Σαχιτί – Μλάκαρ (67′ Ντόλτσεκ), Οτζίτζα Οφόε (79′ Κάλικ), Μπενραού, Λιβάγια.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Φελίπε Σοάρες (72′ Σβαμπ), Τσιγγάρας (80′ Οζντόεφ), Νάρεϊ (61′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (80′ Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας (61′ Σαμάτα).

Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα παίξει στα πλέι οφ με την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο από το Ρόζενμποργκ – Χαρτς.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter