Conference League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπαίνουν στη «μάχη» – Πού θα δείτε τα σπουδαία ματς (Videos)

Conference League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπαίνουν στη «μάχη» – Πού θα δείτε τα σπουδαία ματς (Videos)

Έτοιμοι για τις σπουδαίες αναμετρήσεις με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League είναι οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θέλουν απόψε να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει πρώτος στη μάχη, με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:45), με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sports 3. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ποντένσε.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Τζολάκης θα διατηρηθεί κάτω από τα γκολπόστ, με τους Ρέτσο – Κάρμο δίδυμο στην άμυνα και τους Ροντινέι – Ορτέγκα πλάγιους μπακ, σε σχηματισμό 4-3-3. Οι Έσε – Τσικίνιο – Όρτα θα καλύψουν τη μεσαία γραμμή, ο Φορτούνης «10άρι», ο Μασούρας (ή ο Γιόβετιτς) και ο Ελ Κααμπί σε θέση φορ.

Λίγες ώρες αργότερα στις 22:00, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της βελγικής Κλαμπ Μπρίζ σε τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sports 2. Αμφίβολη η συμμετοχή του Μουργκ που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ επιστρέφει ο Τάισον.

Οι Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Σαμάτα είναι πιθανό να σχηματίσουν την ενδεκάδα του Λουτσέσκου.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Νεκροί μητέρα και γιος από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα

Τέμπη: «Γίναμε θύματα μιας σκόπιμης παραπλάνησης» – Καρυστιανού και Ασλανίδης καθήλωσαν και πάλι το Ευρωκοινοβούλιο

Η σκληρή απάντηση Κασσελάκη για το «απολιτίκ κοινό» και η μάχη για την Κεντροαριστερά

Καιρός: Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες – Πού θα χτυπήσει «κόκκινο» ο υδράργυρος

Ταινίες της εβδομάδας: Το αυτοβιογραφικό δράμα της Βαλέρια Μπρούνι Ταντέσκι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter