Conference League: Βολική κλήρωση για τον ΠΑΟΚ

Conference League: Βολική κλήρωση για τον ΠΑΟΚ

Εξαιρετική κλήρωση για τον ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του Conference League. O «Δικέφαλος» έπεσε με την πιο αδύναμη ομάδα της κληρωτίδας, την δανέζικη Μίντγιλαντ, οπότε ελπίζει βάσιμα να προκριθεί στους «16» της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στην πόλη Χέρνινγκ της Γιουτλάνδης και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα.

Χθες η Μίντιλαντ ηττήθηκε στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Δανίας από την Μπρέντμπι με 2-1, αλλά προκρίθηκε χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

Η Μίντγιλαντ προηγείται στο πρωτάθλημα Δανίας με 35 βαθμούς, έναντι 33 της Κοπεγχάγης, την οποία αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στην προηγούμενη φάση (μία νίκη και μία ήττα, 1-2, 1-2).

Στο Europa League, από όπου ξεκίνησε, η Μίντγιλαντ τερμάτισε 3η στον 6ο Όμιλο, με 9 βαθμούς, πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα (τον οποίο νίκησε στο Βελιγράδι με 1-0) και την πορτογαλική Μπράγκα.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια που προέκυψαν από τα χέρια του Αλβανού ποδοσφαιριστή Λόρικ Τσάνα είναι: Μαρσέιγ-Καραμπάγκ, Αϊντχόφεν-Μακάμπι, Φενέρμπαχτσε-Σλάβια, Λέστερ-Ράντερς, Σέλτικ-Μπόντο, Σπάρτα Πρ.-Παρτιζάν.

Τέλος, η Ραπίντ Βιέννης θα αντιμετωπίσει μία από τις Φίτεσε, Τότεναμ, ανάλογα με την ετυμηγορία της UEFA σχετικά με τον αγώνα Τότεναμ-Ρεν που ανακοινώθηκε ότι δεν θα διεξαχθεί ελλείψει ημερομηνιών. Το πιθανότερο σενάριο θέλει μηδενισμό της Τότεναμ, η οποία ήταν υπαίτια για τη ματαίωση λόγω κρουσμάτων Covid-19.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στα Τίρανα στις 25 Μαΐου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter