Διεθνής Τύπος: «Εργατικά ατυχήματα – Η σιωπηλή σφαγή στη Γαλλία»

Διεθνής Τύπος: «Εργατικά ατυχήματα – Η σιωπηλή σφαγή στη Γαλλία»
Πηγή φωτογραφίας: Unsplash

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Σε σοκ η Αγγλία μετά την ανακοίνωση ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο». Το Μπάκιγχαμ, σπάζοντας το απόρρητο για την υγεία των μελών της βασιλικής οικογένειας, δημοσιοποίησε την είδηση χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Η Le Monde έχει σήμερα τίτλο: «Εργατικά ατυχήματα: Η σιωπηλή σφαγή στη Γαλλία». Υπολογίζεται, ότι δύο άνθρωποι ανά ημέρα πεθαίνουν εξαιτίας εργατικού ατυχήματος στη Γαλλία. Στη Liberation διαβάζουμε: «Σκι χωρίς χιόνι». «Η κλιματική αλλαγή έχει τεράστιο αντίκτυπο στα χιονοδρομικά κέντρα. Η παραγωγή τεχνητού χιονιού δεν θα είναι αρκετή», αναφέρει μεταξύ άλλων έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα χειμερινά θέρετρα.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η Φον ντερ Λάιεν θέλει ακόμη περισσότερη προστασία για το κλίμα». Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παρουσιάζει νέο σχέδιο. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Το βασίλειο της θλίψης». Η είδηση του καρκίνου του βασιλιά Καρόλου συγκλόνισε τη Βρετανία.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post γράφει: «Η βροχή δεν θα λύσει τα δεινά της Καλιφόρνιας». Η ακραία κακοκαιρία στην Καλιφόρνια προκάλεσε πλημμύρες, κατολισθήσεις, διακοπές ρεύματος. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Τραμπ για ασυλία από τη δίωξη». Ο Ντόναλντ Τραμπ  δεν θα έχει ασυλία στην ποινική δίωξη σε βάρος του για προσπάθειες ανατροπής του αποτελέσματος στις προεδρικές εκλογές του 2020, σημειώνει.
Τέλος, στη USA Today αναφέρεται: «Τζένιφερ Κράμπλει: Η μητέρα του 15χρονου που άνοιξε πυρ στο Μίσιγκαν κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια». Το δικαστήριο έκρινε τη μητέρα του ανήλικου ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, επειδή απέτυχε να εμποδίσει τον γιο της να πραγματοποιήσει θανατηφόρα επίθεση σε σχολείο.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Σε κρίση ψυχικής υγείας 600 παιδιά την εβδομάδα εξαιτίας της τεράστιας αναμονής στο NHS». Τα επείγοντα περιστατικά ψυχικής υγείας παιδιών στην Αγγλία αυξήθηκαν κατά 53%. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε: «Επέστρεψε ο Χάρι για να δει τον πατέρα του». Ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε στη Βρετανία για να δει τον πατέρα του, μετά τη διάγνωση ότι ο βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera γράφει: «Όμηροι: Ανοιχτή σε συμφωνία η Χαμάς, αλλά ζητά τον τερματισμό του πολέμου». Στο Τελ Αβίβ σήμερα ο Αντονι Μπλίνκεν.

Στην Ισπανία, η El Pais αναφέρει: «Υποχώρηση Βρυξελλών στην πράσινη ατζέντα για να ηρεμήσουν τους αγρότες». Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αποσύρει το επίμαχο επερχόμενο νομοσχέδιο για τον περιορισμό της χρήσης φυτοφαρμάκων στη γεωργία.

Διαβάστε επίσης: Politico: Ο Μητσοτάκης, ο γάμος ομοφύλων και στο βάθος… μία θέση στις Βρυξέλλες

Σκάνδαλο υποκλοπών: «Ξήλωσαν» τον διευθυντή ασφαλείας της ΕΥΠ που ήταν υπό παρακολούθηση από το Predator

Αθλιότητα Μαρκόπουλου κατά Καλογεροπούλου: Την αποκάλεσε «γιουσουφάκι» επειδή στριμώχτηκε από τις ερωτήσεις (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter