Δημοκρατία: «Δικηγόρος των funds ο Μάντζος του ΠΑΣΟΚ» – Τι απαντά ο ίδιος (Video)

Δημοκρατία: «Δικηγόρος των funds ο Μάντζος του ΠΑΣΟΚ» – Τι απαντά ο ίδιος (Video)

«Στα χνάρια Πάτση και Καππάτου» βρίσκεται ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία», που τονίζει πως «επιστρατεύτηκε από εταιρία διαχείρισης δανείων έναντι πολίτη που χρωστούσε 55.000 ευρώ σε ελβετικά φράγκα για στεγαστικό».

Ο τίτλος της εφημερίδας είναι: «Δικηγόρος των funds ο Μάντζος του ΠΑΣΟΚ» και επισημαίνει, στην πρώτη της σελίδα ότι: «Μόλις χθες το ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση υπέρ των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο». 

Μάντζος: Είναι παλαιότερες υποθέσεις τις οποίες χειρίζεται το γραφείο μου

Το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Μάντζος, ευρισκόμενος στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε σχετικά και μεταξύ άλλων είπε ότι: «Είναι παλαιότερες υποθέσεις τις οποίες χειρίζεται το γραφείο μου».

Συγκεκριμένα, η πρώτη του αντίδραση ήταν να πει πως πρόκειται για «προκλητική και απαράδεκτη τη σύγκριση δύο ημέρες πριν από τις εκλογές» και ότι «εγώ ούτε εισπρακτική εταιρεία έχω, ούτε έχω αγοράσει κόκκινα δάνεια».

Και συνέχισε υποστηρίζοντας: «πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση που χειρίστηκε το γραφείο στο οποίο βρίσκομαι και βρισκόμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια».

«Από το 2019 κυρίως εγώ σταμάτησα την ενεργό δικηγορία. Είναι παλαιότερες υποθέσεις τις οποίες χειρίζεται το γραφείο μου. Το γραφείο συνεχίζει να χειρίζεται υποθέσεις», ισχυρίστηκε.

Και συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Εγώ δεν προέρχομαι από πλούσια οικογένεια. Δουλεύω από τότε που σπουδάζω. Σπούδασα στα δημόσια Πανεπιστήμια της χώρας μας, ειδικεύτηκα στο Εμπορικό Δίκαιο και η δουλειά του δικηγόρου είναι να υπογράφει δικόγραφα. Αυτό είναι δικόγραφο. Ας μου φέρει κάποιος έναν πλειστηριασμό, μια κατάσχεση που εγώ έχω υπογράψει, ας μου φέρει κάποιος ότι εγώ έχω αγοράσει κόκκινα δάνεια… Εγώ, το γραφείο μας έχει αναλάβει εκατοντάδες οφειλέτες για την προστασία της πρώτης κατοικίας με βάση τον νόμο του ΠΑΣΟΚ το 3869 του 2010. Περιμένω αύριο το πρωτοσέλιδο που θα λέει «δικηγόρος των οφειλετών ο Μάντζος».

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε ξεκάθαρα: «Εκπροσώπηση fund έχετε αναλάβει;», εκείνος απάντησε: «Σας επαναλαμβάνω πως το γραφείο αναλαμβάνει πολλές υποθέσεις, έχουμε υποθέσεις διαμεσολάβησης, υποθέσεις οικονομικές και εμπορικές… Δεν θεωρώ μομφή τη δικηγορία».

Βέβαια, αναφερόμενος στην περίπτωση Πάτση υποστήριξε πως: «είναι τελείως διαφορετική. Εκεί έχουμε εισπρακτική εταιρεία και αγορά κόκκινων δανείων κάτω του κόστους. Έχουμε εισπρακτική, έχουμε τηλέφωνα, έχουμε κυνήγι… Δεν έχει οποιαδήποτε σχέση η μία πράξη με την άλλη. Είναι νομικές πράξεις».

 

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter