Δούρου στον προϋπολογισμό: «Χαιρετίζω την παρέμβαση Μπακογιάννη, αλλά…»

Δούρου στον προϋπολογισμό: «Χαιρετίζω την παρέμβαση Μπακογιάννη, αλλά…»

«Χαιρετίζω τον τρόπο με τον οποίο παρενέβη η Ντόρα Μπακογιάννη, ωστόσο, δεν θα έπρεπε να θεωρήσει ότι γινόμαστε σοφότεροι με τόσα που ακούγονται από τα κυβερνητικά έδρανα» είπε η τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ για την απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο «αντάρτικο» Σαμαρά για την τροπολογία Καιρίδη και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η Ρένα Δούρου τόνισε αρχικά πως η κ. Μπακογιάννη «ήρθε με γενναιότητα για να πει ότι πρέπει να γίνουμε… σοφότεροι», θυμίζοντας με νόημα ότι «εσκίστη το παραπέτασμα όταν ο Αλέξης Τσίπρας πήγε να λύσει το πρόβλημα των εργατών».

Σε σχέση με τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, κατηγόρησε την κυβέρνηση για συνέχιση του δόγματος του «πιστού και προβλέψιμου συμμάχου που δεν διεκδικεί», ενώ επισήμανε πως η αξιωματική αντιπολίτευση αναμένει ενημέρωση για τα γκρίζα σημεία της διακήρυξης των Αθηνών. «Ελπίζουμε να μην τα μάθουμε από τη γείτονα» σχολίασε δηκτικά.

Μάλιστα, εξέφρασε τη διαφωνία της με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Αριστεράς, Ευκλείδη Τσακαλώτο, λέγοντας πως «τα γραμμάτια του λαϊκισμού τα πληρώνει η πατρίδα, τα πληρώνει η χώρα» και φέρνοντας ως παράδειγμα τη μη κύρωση των μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία.

Κλείνοντας, υπογράμμισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το αριστερό κόμμα της πατριωτικής ευθύνης» και πως δεν θα υποστείλει αυτή τη σημαία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter