Δράμα: Συγκλονιστική μαρτυρία της διασωθείσας αθλήτριας – «Σαν να έσκασε βόμβα δίπλα μου» (Video)

Δράμα: Συγκλονιστική μαρτυρία της διασωθείσας αθλήτριας – «Σαν να έσκασε βόμβα δίπλα μου» (Video)
φωτογραφία αρχείου - Φαλακρό / Eurokinissi

Η αθλήτρια ορειβασίας η οποία μαζί με άλλους συναθλητές της εγκλωβίστηκε σε περιοχή του όρους Φαλακρού, περιέγραψε στον ΑΝΤ1 τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μετά την πτώση κεραυνού. Γεγονός που στοίχισε τη ζωή στον έναν συναθλητή της και προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στον τρίτο αθλητή, ο οποίος νοσηλεύεται στην Καβάλα.

«Δεν κατάλαβα τι έγινε… Δεν κατάλαβα… Σαν να έσκασε μία βόμβα δίπλα μου και τους βλέπω όλους τους σκορπιούς. Άλλος εδώ, άλλος εκεί παραπέρα. Πανικοβλήθηκα, δεν άκουγα τίποτα και αρχίσαμε οι δύο ήμασταν καλά και οι άλλοι δύο δεν ήταν καλά. Προσπαθήσαμε εμείς που ήμασταν καλά να δούμε αν έχουν παλμό, να τους προσφέρουμε βοήθεια», σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Γαβριηλίδου.

«Εγώ έπιασα το παλικάρι που σκοτώθηκε. Του είπα δεν βρίσκω παλμό. Του έλεγα σήκω μιλά, τον έσπρωχνα μόνο γιατί δεν ήξερα τι θα αντικρίσω. Μου φώναζε ο άλλος γύρνα τον, γύρνα τον… Τον γύρισα και σοκαρίστηκα. Πανικοβλήθηκα, άρχισα να ουρλιάζω και να τσιρίζω», ανέφερε η αθλήτρια.

«Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού. Αλήθεια δεν ξέρω αν θα ξεχάσω τη φυσιογνωμία του πραγματικά ήταν τρομακτικό», τόνισε συγκλονισμένη στον ΑΝΤ1.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter