Έγκλημα Τέμπη: Καρυστιανού και Πλακιάς «αδειάζουν» την Αδειλίνη – «Αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα θέλει η ίδια»

Έγκλημα Τέμπη: Καρυστιανού και Πλακιάς «αδειάζουν» την Αδειλίνη – «Αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα θέλει η ίδια»

Απάντηση στη διάψευση της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη, που νωρίτερα την Τετάρτη υποστήριξε ότι δεν παρέπεμψε κανέναν συγγενή θύματος στο έγκλημα των Τεμπών να πάει στην εκκλησία, έδωσε η Μαρία Καρυστιανού.

Ταυτόχρονα ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας δύο θυμάτων και θείος τρίτου θύματος «άδειασε» την κυρία Αδειλίνη γράφοντας στο Χ «Δεν μας στείλατε με το ζόρι στην εκκλησία αλλα μας είπατε να πάμε να ανάβουμε και κανα κεράκι και να πηγαίνουμε και καμμία φορά για να μας βοηθήσει».

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, μιλώντας στο μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για την αποκάλυψη της Μαρίας Καρυστιανού, ότι την είχε παραπέμψει να στην εκκλησία, είπε: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω οποιανδήποτε συγγενή προσέφυγε σε εμένα σε ότι θα κάνουμε ό,τι απαιτεί η δικαιοσύνη, τον παρέπεμψα να βρει παρηγοριά στην εκκλησία. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον κυνισμό που μου αποδίδεται».

Διαβάστε σχετικά: Έγκλημα Τέμπη: Τη Βουλή δείχνει για τις ευθύνες των πολιτικών, η εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη

Η Μαρία Καρυστιανού απάντησε στη Γεωργία Αδειλίνη: «Οχι, δεν τα έχουμε χάσει. Η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από όσα θέλει η ίδια» και πρόσθεσε: «Λυπάμαι για μια ακόμη φορά που ακούω την κυρία Αδειλίνη, πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να δω να απαντάει για όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα, που έχουν βγει στο φως με τη μονταζιέρα για τα ηχητικά για το ότι ο ανακριτικές μετά από 13 μήνες, ζήτησε τα ηχητικά. Για ποιο λόγο πρέπει αυτή τη στιγμή πρέπει να ψάχνουμε σε ένα χώρο, εκτός από το Κουλούρι και εκτός από το χώρο του δυστυχήματος, θα πρέπει να ψάχνουμε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας».

Ο κ. Πλακιάς περιγράφει συνάντηση με την κυρία Αδειλίνη: «στην ομιλία σας προς εμάς είπατε ας είναι όλο αυτό που έγινε για ένα καλύτερο αύριο στην χώρα μας». Ουσιαστικά οι συγγενείς που βρέθηκαν σε συναντήσεις με την Αδειλίνη, ακόμη και σε διαφορετικές φορές, λένε περίπου τα ίδια πράγματα.

Υπήρχαν μάρτυρες στις συναντήσεις

Όπως αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN η κ. Καρυστιανού δεν ήταν μόνη της εκείνη την ημέρα στη συνάντηση με την Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενώ δεν πήγε μόνο μία φορά. Οι συναντήσεις φαίνεται να ήταν τέσσερις ενώ παρούσα η κ. Καρυστιανού ήταν σε δύο σε μια από αυτές ήταν και οι αδερφοί Πλακιά, στις άλλες δυο ήταν ο Χρήστος Κωνσταντίδης και ο Παύλος Ασλανίδης.

Όπως υποστήριξαν οι απαντήσεις της Εισαγγελέως ήταν παρόμοιες σε όλες τις συναντήσεις. Προέτρεπε να απευθυνθούν στην Εκκλησία και να βρουν παρηγοριά στο Θεό. Μάλιστα σε μία από τις συναντήσεις τής έδειξε φωτογραφίες από το Κουλούρι, όπου τοποθετήθηκαν χώματα που αποσπάστηκαν από τον τόπο του εγκλήματος. Τότε εκείνη απάντησε ότι «είναι ένα μικρό ηθικό θέμα» ενώ τους είπε στη συνέχεια ότι «τους καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

Διαβάστε επίσης:

Deutsche Welle: Γιατί (δεν) είχε δίκιο ο Σόιμπλε για την Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Οι μηχανισμοί του καθεστώτος Μητσοτάκη δεν μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτοι

Ράμμος από Φόρουμ Δελφών: Δεν έχω σκοπό να παραιτηθώ -Τοξικό κλίμα από κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter