El Pais: Φόβοι για μεγάλη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή μετά την ισραηλινή επιδρομή στη Δαμασκό

El Pais: Φόβοι για μεγάλη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή μετά την ισραηλινή επιδρομή στη Δαμασκό

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Η οργή των αγροτών δεν υποχωρεί». Σε επιφυλακή οι αγρότες εν αναμονή των νέων μέτρων. Στη Liberation διαβάζουμε: «Ερευνητές εντόπισαν τα οστά του μικρού παιδιού που εξαφανίστηκε στις γαλλικές Άλπεις το 2023». Πρόκειται για τα πρώτα σημαντικά ευρήματα μετά την εξαφάνιση του μικρού Εμίλ, ηλικίας 2,5 ετών. Η έρευνα συνεχίζεται.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Ιστορική ήττα Ερντογάν στις αυτοδιοικητικές εκλογές». Το κόμμα AKP του Τούρκου Προέδρου συγκέντρωσε μόνο το 35% των ψήφων σε εθνικό επίπεδο. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Ο άνθρωπος που μαθαίνει στον Ερντογάν πώς να φοβάται». Ιστορική ήττα για τον Τούρκο πρόεδρο. Θρίαμβος για τον Εκρεμ Ιμάμογλου.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Μέσα στα ερείπια του νοσοκομείου Αλ-Σίφα της Γάζας». Το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας καταστράφηκε. Οι δυνάμεις του Ισραήλ αποσύρθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « Η Ρωσία χρησιμοποιεί το κρυπτονόμισμα για να παρακάμψει τις κυρώσεις». Μέσα στο ρωσικό «σκιερό» εμπόριο ανταλλακτικών όπλων, που τροφοδοτείται από κρυπτονομίσματα.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Η επίθεση στο νοσοκομείο Αλ-Σίφα τελείωσε, καθώς αυξάνεται η πίεση στον Νετανιάχου». Tο Ισραήλ τερμάτισε την πολιορκία του νοσοκομείου Αλ-Σίφα. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Πάνω από 1,6 εκατ. συνταξιούχοι θα πληρώσουν φόρο εισοδήματος εντός τεσσάρων ετών». Οι Συντηρητικοί «θα πληρώσουν στην κάλπη» την φορολογική επιδρομή σε βάρος των συνταξιούχων.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ισραηλινή επιδρομή στη Δαμασκό, σκοτώθηκε στρατηγός των Φρουρών της Επανάστασης». Η ισραηλινή επιδρομή σκότωσε τον Μοχάμαντ Ρεζά Ζαχέντι, ανώτερο αξιωματικό των Φρουρών της Επανάστασης.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν στο έδαφος της Συρίας». Φόβοι για περεταίρω ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τη εισβολή των Ισραηλινών στο νοσοκομείο Αλ Σίφα – «Θα μας θάψουν εδώ…»( Video)

Ισραηλινό πλήγμα στο προξενείο του Ιράν στη Δαμασκό – Νεκρός ανώτερος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης (Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter