Europa League: Οι ρεζέρβες του Ολυμπιακού έχασαν 2-0 από τη Ναντ

Europa League: Οι ρεζέρβες του Ολυμπιακού έχασαν 2-0 από τη Ναντ

Με ήττα την 3η σε ισάριθμους αγώνες στο γήπεδο του  αποχαιρέτησε (0-2 από τη Ναντ) ο Ολυμπιακός την Ευρώπη στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League…

Πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μίτσελ προτίμησε να ξεκουράσει όλους τους βασικούς παίκτες του και ξεκίνησε την ενδεκάδα με παίκτες που δεν υπολογίζει για την 11άδα της ερχόμενης Κυριακής. Για αυτό και παρουσίασε για πρώτη φορά με ελληνική άμυνα (Τζολάκης, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Ρέτσος, Καλογερόπουλος) που δεν είχε αγωνιστεί ποτέ μαζί.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε τον έλεγχο από τη Ναντ (της ακυρώθηκε σωστά γκολ στο 4’ επειδή ο σκόρερ Γκεσάν ήταν οφσάιντ) και είχε κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Στην πιο σημαντική το 19’ από σέντρα του Ανδρούτσου ο Ελ Αραμπί με γυριστή κεφαλιά αλλά ο Γάλλος γκολκίπερ έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στο β’ ημίχρονο η Ναντ που χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη από τη στιγμή που η Κάραμπαγκ έχανε από την Φράιμπουργκ, για να συνεχίσει αυτή στο Europa league και να στείλει τους Αζέρους στο Conference, ανέβηκε στο γήπεδο για να πιέσει. Και στο 79’ ο Μπλας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μοχάμεντ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1). Αυτό ήταν το πρώτο εκτός έδρας γκολ των Γάλλων που τους έστειλε τελικά στους «32» του Europa League. Στο 85’ η Ναντ απείλησε ξανά σε κεφαλιά του Σισοκό στο 85’ και τελικά πέτυχε και το 0-2 με λόμπα του Μπλας στο 90’.

Ο Ουκρανός Σέρχι Μπόικο «κιτρίνισε» τους Καστελέτο, Μουτουσαμί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Βρουσάι (46’ Βρσάλικο), Καλογερόπουλος, Ρέτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ (85’ Αβιλα), Αμπ. Καμαρά (69’ Μαρσέλο), Ουί Τζο, Ελ Αραμπί (46’ Σαπουντζής).

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Κορσιά, Παλουά, Καστελέτο, Φάμπιο (5’ Απια), Σισοκό, Μουτουσαμί (73’ Σιριβελά), Γκεσάν (80’ Κοκό), Σιμόν (46’ Μπλας), Μοχάμεντ, Γκαναγκό (73’ Μπαμπά).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter