Γάμος Ομοφύλων: Στη γραμμή Σαμαρά και ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Γάμος Ομοφύλων: Στη γραμμή Σαμαρά και ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Την αντίθεσή του με το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, εξέφρασε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «έχουν πει ότι με βάζει ο Σαμαράς να διαφωνήσω. Οι βουλευτές όμως έχουν συνείδηση. Είχα πει ότι το σύμφωνο συμβίωσης είναι ο προθάλαμος αυτών που βλέπουμε».

Δείτε επίσης: Βουλή: Απασφάλισε ο Σαμαράς με προσωπικές βολές κατά Μητσοτάκη για τον γάμο ομοφύλων – «Αυτά δεν έχουν σχέση με την παράταξή μας»

Μάλιστα, ο κ. Κατσανιώτης σημείωσε ότι θα φτάσουμε στο σημείο όπου θα γίνει «αντικατάσταση των όρων μητέρα και πατέρας από το γονέα; 1 και γονέα 2. Στην δική μου αντίληψη οι επιθυμίες δεν αποτελούν δικαίωμα. Διαφωνώ με την αλλοίωση της οικογένειας, οδηγούμαστε σε λάθος δρόμους».

Ταυτόχρονα, ο βουλευτής Αχαΐας μίλησε για woke κουλτούρα που έχει διεισδύσει σε κάθε πεδίο της κοινωνικής ζωής, ενώ κατέληξε ότι «πρέπει να διαφυλάξουμε τις αρχές του γένους μας».

Τέλος, σε ότι αφορά τα εσωτερικά ζητήματα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι «είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτή την παράταξη, καθώς μπορώ να μιλάω ελεύθερα. Μπορούμε να διαφωνούμε αλλά να προχωράμε»

Διαβάστε επίσης: Ομόφυλα ζευγάρια: Στη Βουλή ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος (Photos)

Πρωτοφανές: Δημοσιογράφοι ζητούν να μην μεταδοθούν πληροφορίες για την ολομέλεια του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα «καταπέλτη»

Άρειος Πάγος: Συγκαλούν ολομέλεια για το ψήφισμα «καταπέλτη» του Ευρωκοινοβουλίου με σκοπό να το αντικρούσουν

Ευρωκοινοβούλιο: Υποκλοπές, Τέμπη, αστυνομική βία και ελευθερία του Τύπου στο ψήφισμα κόλαφο για τον Μητσοτάκη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter