Για τον Άδωνη η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται σε… ψυχολογικούς λόγους και όχι στην ακρίβεια (Video)

Για τον Άδωνη η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται σε… ψυχολογικούς λόγους και όχι στην ακρίβεια (Video)

Ενώ οι ακρίβεια έχει γίνει για τα καλά αισθητή στις τσέπες των καταναλωτών οι οποίες αδειάζουν σε χρόνο ρεκόρ μετά τις ανατιμήσεις σε καύσιμα και τρόφιμα, ο Άδωνης Γεωργιάδης χωρίς ίχνος ντροπής δεν δίστασε να πει ότι η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται σε… ψυχολογικούς λόγους.

Ο ειδήμων σε οικονομικά ζητήματα, υπουργός Ανάπτυξης παρέδωσε μάθημα το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 λέγοντας πως η οικονομία είναι ψυχολογία γι΄αυτό και η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται σε… ψυχολογικούς λόγους και όχι στην ακρίβεια.

«Η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Όταν ακούς για πόλεμο κάθε μέρα στα κανάλια, σε όλον τον πλανήτη … η κατανάλωση πέφτει. Τι κάνει ο άλλος; Μαζεύεται», άρχισε να λέει φωνάζοντας, όπως πάντα.

Σε άλλο σημείο ξεστόμισε ότι: «… Πρώτα απ’ όλα δεν κρυώνει ο κόσμος. Ο κόσμος έχει μια κυβέρνηση που είναι στο πλάι του συνεχώς … Μην ανησυχεί ο κόσμος, είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά είμαστε από πάνω … Δεν βάλαμε εμείς τον Πούτιν να εισβάλλει στην Ουκρανία, μόνος του το έκανε. Αυτό έχει συνέπειες. Θα τις πληρώσουμε όλοι αναγκαστικά, Αφού έκανε πόλεμο τι να κάνουμε τώρα; Να πάω εγώ να πολεμήσω τον Πούτιν; Μπορώ;»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter