Γκάζι: Αυτός είναι ο «πιστολέρο» σύμφωνα με αλβανικά Μέσα – Αναφορές ότι έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα

Γκάζι: Αυτός είναι ο «πιστολέρο» σύμφωνα με αλβανικά Μέσα – Αναφορές ότι έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του «πιστολέρο», που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τρείς Κρητικούς στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής, φέρνουν στη δημοσιότητα αλβανικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, το αλβανικό Μέσο top-channel έδωσε στη δημοσιότητα μεταξύ άλλων και τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο 37χρονος αλβανικής καταγωγής, Ν.Ι. ο οποίος καταζητείται από την ελληνική αστυνομία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 37χρονος, έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα και έχει επιστρέψει στη χώρα.

Διαβάστε επίσης: Γκάζι: Γιατί η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι ο «πιστολέρο» έχει βαρύ ποινικό μητρώο – Ανέλαβε η Δίωξη Εκβιαστών

Το 2012 ήταν μεταξύ των κύριων υπόπτων για μια ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα. Σε εκείνο το περιστατικό είχαν δεχτεί πυρά αστυνομικοί.

«Εγώ έριξα ένα χαστούκι»

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό έχει συλληφθεί ένας εκ των δραστών και συγκεκριμένα ο συνοδηγός του ανθρακί τζιπ. Πρόκειται για 33χρονο επίσης με καταγωγή από την Αλβανία.

Μετά τη σύλληψή του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν περίμενε να πάρει τέτοια τροπή ο καβγάς. «Ένας καβγάς ήταν και έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει», φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια. Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φάνηκε πρόθυμος να πει περισσότερα στις Αρχές, τονίζοντας πως «δεν έχει καμία εμπλοκή σε σχέση με τους πυροβολισμούς».

Διαβάστε επίσης: Γκάζι: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της εν ψυχρώ επίθεσης – Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του «πιστολέρο»

Την ίδια ώρα, οι αρχές φαίνεται πως βρίσκονται κοντά στα ίχνη του «πιστολέρο», ο οποίος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τους 3 άνδρες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για μέλος της αλβανικής μαφίας.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και το τζιπ των δύο κακοποιών

Σημειώνεται πως εντοπίστηκε στα Βριλήσσια και το σκουρόχρωμο τζιπ των δύο δραστών, το οποίο χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για αποτυπώματα, ανεύρεση γενετικού υλικού και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Αυτό είναι το τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι «πιστολέρο» (Video)

Η κατάσταση των τραυματιών

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 34χρονου τραυματία που υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Ο ασθενής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ της νευροχειρουργικης κλινικής. Όπως συμβαίνει σε όλες τις επεμβάσεις αυτού του τύπου, οι γιατροί αναφέρουν πως είναι κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα.

Σοβαρή αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή τους κρίνεται η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών. Πρόκειται για τον αδελφό του χειρουργημένου και έναν φίλο τους. Νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και παρακολουθούνται από τους γιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα τους αντιμετωπίζονται συντηρητικά και δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σε επέμβαση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter