Γκάζι: Στη φυλακή ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο – Ισχυρίζεται ότι δεν τραυμάτισε κανέναν

Γκάζι: Στη φυλακή ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο – Ισχυρίζεται ότι δεν τραυμάτισε κανέναν

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 33χρονος που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι και τον τραυματισμό των τριών Κρητικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, με μάσκα στο πρόσωπο και χειροπέδες πισθάγκωνα πήγε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να διαχωρίσει τη θέση του.

Δείτε επίσης: Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Προφυλακιστέος ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο (Video)

Η απολογία του

Συνεχίζει να δηλώνει σοκαρισμένος από την εν ψυχρώ επίθεση του οδηγού του τζιπ στην παρέα των νεαρών, και υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν τραυμάτισε κανέναν από την παρέα των Κρητικών, ότι δεν γνώριζε πως ο 37χρονος φίλος του οπλοφορούσε και ότι αμέσως μετά τις σφαίρες που έπεσαν στο σημείο φοβήθηκε και σαστισμένος όπως είπε, δεν έμεινε να βοηθήσει.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του προσπάθησε να διαψεύσει το βίντεο ντοκουμέντο καθώς σε αυτό, όχι μόνο δεν έδειχνε σαστισμένος, αλλά φαινόταν ο ίδιος να χτυπάει έναν εκ των τριών της παρέας των Κρητικών και αμέσως μετά τους πυροβολισμούς να γυρνάει την πλάτη και να απομακρύνεται ατάραχος.

«Φοβήθηκα μετά τους πυροβολισμούς γιατί δεν ήξερα τι άλλο θα έκανε ο 37χρονος. Δεν ήξερα πως είχε μαζί του όπλο. Δεν έκανα κάτι κακό σε κάποιον. Τα παιδιά δεν τραυματίστηκαν από εμένα. Αν ήξερα τι θα συνέβαινε εκείνη τη νύχτα δε θα είχα βγει από το σπίτι μου».

Ο 33χρονος οδηγός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο ότι εκείνη τη νύχτα βγήκε για ένα ποτό με τον 37χρονο και ακόμα έναν φίλο τους στο Κολωνάκι και αμέσως μετά οι δυο τους έφτασαν στο Γκάζι. Ήταν ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

«Τους ήρθαν νερά από μια λακκούβα που βρήκε το αυτοκίνητο και μας έβρισαν χυδαία. Ο 37χρονος μου είπε να κατέβουμε. Τότε δεν ήξερα τι θα συνέβαινε καθώς, όπως σας είπα, δεν γνώριζα ότι είχε μαζί του όπλο».

Ενώ η συνέχεια καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας, ο 33χρονος υποστηρίζει πως ένας από την παρέα των Κρητικών τον έφτυσε στο πρόσωπο, χωρίς όμως αυτό να φαίνεται σε κανένα σημείο.

Σε άλλο καρέ φαίνεται κάποιος να πιάνει τον καταζητούμενο πιστολέρο από την πλάτη, μπαίνει ανάμεσα σε εκείνον και τον φίλο του, που ήταν δίπλα σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, όμως ξαφνικά δέχεται χτύπημα στο πρόσωπο από τον 33χρονο.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα ακούγονται πυροβολισμοί και οι τρεις νεαροί πέφτουν αιμόφυρτοι στο σημείο, με τους αυτόπτες μάρτυρες να έχουν «παγώσει».

«Εκείνη την στιγμή έρχονται τα δύο αδέλφια από την Κρήτη, με πλησιάζει και με φτύνει στο πρόσωπο. Ενστικτωδώς του έριξα ένα χαστούκι και τότε το άλλο παιδί δίνει μια γροθιά στον 37χρονο. Τα πράγματα ξέφυγαν τότε και ο 37χρονος έβγαλε το πιστόλι και τους πυροβόλησε. Εγώ δεν ήξερα ότι κουβαλάει όπλο μαζί του».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter