Γκάζι: Πώς ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή – Τι ισχυρίζεται ο συνοδηγός του πιστολέρο

Γκάζι: Πώς ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή – Τι ισχυρίζεται ο συνοδηγός του πιστολέρο

Στη κατάθεση που έδωσε στις αρχές ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο, έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ στο  Γκάζι με τους πυροβολισμούς σε βάρος τριών κρητικών.

Δείτε επίσης: Γκάζι: Παραμένει άφαντος ο «πιστολέρο»- «Ο οδηγός είχε ελεγχθεί από τη ΔΙ.ΑΣ» είπε η συνήγορος του συνοδηγού (Videos)

Όπως ανέφερε για το περιστατικό: «Το βράδυ του Σαββάτου με πήρε τηλέφωνο στις 2 τα ξημερώματα. Κοιμόμουν αλλά δεν μου έκανε εντύπωση γιατί είχε χωρίσει πριν δύο μήνες και ήταν τρελαμένος επειδή τον παράτησε η πολύ μικρή φίλη του. Μου είπε «δεν είμαι καλά και θέλω να πάμε κάπου να πιούμε ένα ποτό». Του είπα «άσε με, είμαι πολύ κουρασμένος, δουλεύω το πρωί και έχω πρόβλημα με τη μέση μου, παίρνω φάρμακα και δεν μπορώ να πιώ. Δεν μπορώ να βγω τώρα από το σπίτι, δεν έχω αυτοκίνητο. Τότε μου είπε «σήκω, ετοιμάσου και έρχομαι εγώ να σε πάρω». Πράγματι, ήρθε με το αυτοκίνητο με πήρε τηλέφωνο και μου λέει «έφτασα και σε περιμένω». Ντύθηκα γρήγορα και κατέβηκα», και σημείωσε ότι ο 37χρονος είχε πιει ήδη καμιά δεκαριά ποτά.

​Διαβάστε επίσης: Γκάζι: Κρύβεται στην Ελλάδα ο 37χρονος «πιστολέρο» – Το βαρύ ποινικό παρελθόν του

Σύμφωνα με τον Alpha, όσον αφορά για το πώς γνώρισε τον 37χρονο πιστολέρο, φέρεται να είπε: «Τον γνώρισα πριν από έναν χρόνο. Η πρώτη επαφή έγινε σε ένα καφέ στην περιοχή του Αγίου Παύλου, στο κέντρο της Αθήνας. Κάναμε στενή παρέα τους τελευταίους 7 μήνες. Κάθε φορά που με καλούσε για ποτό ή φαγητό, πήγαινα μαζί του. Δεν γνώριζα ότι είχε βαρύ ποινικό παρελθόν, δεν γνώριζα καν σωστά ούτε το όνομά του. Με άλλο όνομα τον γνώρισα και άλλο μου αναφέρατε εσείς».

 

Ο ίδιος συνέχισε: «Στο αυτοκίνητο δεν ήταν μόνος του ήταν και ένα άλλο άτομο που δεν το γνώριζα. Πήγαμε σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι. Εγώ ήπια ένα ποτό και ο 37χρονος καμιά δεκαριά ποτά. Τότε είπα να φύγω γιατί είχε περάσει η ώρα και δεν άντεχα άλλο. Μάλιστα τον ρώτησα αν μπορεί να με πετάξει σπίτι ή να πάρω ένα ταξί. Άλλωστε λόγω των φαρμάκων που παίρνω δεν κάνει να πιο αλκοόλ. Μου είπε να πάμε να πιούμε ένα ποτό στο Γκάζι και μετά μέσω Αττικής οδού να με πάει κατευθείαν στο σπίτι. Για να μην του χαλάσω το χατίρι, δέχθηκα και πήγα για ένα ποτό ακόμη. Στο Γκάζι εγώ ήπια μισό ποτό, εκείνος συνέχιζε να πίνει».

«Όταν βγήκαμε από το μπαρ στο Γκάζι, από το αλκοόλ δεν μπορούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητο. Βλέπει απέναντι μια πιτσαρία και μου λέει «κάτσε στο αυτοκίνητο να πάρω μια πίτσα να στανιάρω». Ο άλλος άνδρας που ήταν μαζί μας έφυγε γιατί ήταν μικρός και δεν άντεχε άλλο και έτσι έμεινα εγώ κι αυτός (σ.σ. ο 37χρονος). Επέστρεψε με την πίτσα στο χέρι και την έφαγε μέσα στο αυτοκίνητο. Πριν τελειώσει έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και ξεκίνησε. Λίγο πριν είχε βρέξει και επειδή το αυτοκίνητο ήταν μεγάλο, πάτησε σε μια λακούβα με νερό και έβρεξε την παρέα των παιδιών που ήταν στο πεζοδρόμιο», ανέφερε.

«Δεν ήξερα ότι κουβαλάει όπλο μαζί του», ισχυρίζεται

«Ένας από αυτούς γύρισε και του είπε: «Τι κάνεις ρε μ@λ@κα;». Είχε ένα μπουκάλι στο χέρι και του το πετάει. Ήταν κατεβασμένο το τζάμι του αυτοκινήτου και ο 37χρονος νευρίασε. Σταματάει το τζιπ και μάλιστα σταμάτησαν και άλλα αυτοκίνητα που ήταν πίσω μας. Κατεβαίνει κάτω και του ζητάει το λόγο. «Ποιον είπες μ@λ@κ@ ρε;». Κατεβαίνω κι εγώ για να προσπαθήσω να τον συγκρατήσω. Τότε ο νεαρός του λέει «εντάξει, δεν είπα εσένα μ@λ@κ@». Του λέει «ΟΚ» και γυρνάει να πάει προς το αυτοκίνητο. Εκείνη τη στιγμή έρχονται τα δύο αδέλφια από την Κρήτη. Με πλησιάζει και με φτύνει στο πρόσωπο. Ενστικτωδώς του έριξα ένα χαστούκι και τότε το άλλο το παιδί γυρνάει και ρίχνει μια γροθιά στον 37χρονο. Τα πράγματα ξέφυγαν τότε και ο 37χρονος έβγαλε πιστόλι και τους πυροβόλησε.

Δεν ήξερα ότι κουβαλάει το όπλο μαζί του. Γυρνάει και μου λέει «μπες μέσα στο αμάξι να φύγουμε». Φοβήθηκα. Δεν του είπα τίποτα. Είχα την αίσθηση πως αν του πω κάτι θα έριχνε και σε μένα. Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο έκανα εμετό και το μόνο που του είπα είναι να πάμε στην Αστυνομία να παραδοθούμε. Εκείνος δεν μιλούσε. Είπε μόνο «θα σε πάω σπίτι». Με άφησε και εξαφανίστηκε. Μόλις μπήκα σπίτι άρχισα να καλώ στο τηλέφωνο την δικηγόρο μου. Μιλήσαμε και αποφάσισα μαζί με αυτή να έρθω στην ΓΑΔΑ και να παραδοθώ», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter