Η Άννα Μισέλ ξαφνικά… δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση Γεωργιάδη (Video)

Η Άννα Μισέλ ξαφνικά… δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση Γεωργιάδη (Video)

«Ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν από τα πιο κρίσιμα στελέχη… Στόχος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έναν πόλεμο που εκπορεύεται από συγκεκριμένα κέντρα με συγκεκριμένους εκτελεστές. Ήθελαν να καταστρέψουν ένα από τα μεγάλα όπλα και εργαλεία του κ.Μητσοτάκη στον αγώνα του, που είναι ο Νίκος Γεωργιάδης».

Όλα τα παραπάνω τα κατέθεσε στο δικαστήριο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ως μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος κρίθηκε πρωτόδικα ένοχος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στη Μολδαβία

Διαβάστε επίσης: Νίκος Γεωργιάδης: Οι εντιμότατοι φίλοι του

Την ίδια ημέρα, στην κατάθεσή της πρόσθεσε πως ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ένα εξαιρετικά ηθικό στοιχείο, ενώ δεν έχανε ευκαιρία να διατυμπανίζει πως ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αθώος.

Διαβάστε επίσης: Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Το τάμα και το θάμα

Μετά την ενοχή του καλού και παιδικού της φίλου όπως η ίδια λέει τόσο καιρό, ξαφνικά η κ. Ασημακοπούλου, ως άλλος Σωκράτης αποφαίνεται πως «‘έν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα’»

Μάλιστα, επιμένει πως δεν γνώριζε την ουσία της υπόθεσης και φυσικά πως… δεν διαβάζει Documento. Παρόλα αυτά κατέθεσε στο δικαστήριο και υποστήριξε την αθωότητα κάποιου που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικα παιδιά. 

Διαβάστε επίσης: Η (υποκριτική) σιωπή των «αρίστων» για τον Νίκο Γεωργιάδη

Προσοχή, εδώ δεν μιλάμε π.χ. για έναν καταχραστή. Εδώ μιλάμε για παιδιά. Και η Άννα Μισέλ ξεπλένει τα πάντα στον βωμό της γαλάζιας παράταξης. 

Όσο για το Documento, το οποίο δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν διαβάζει η ίδια, αν θέλει μπορούμε να της κάνουμε δώρο μια ετήσια συνδρομή. Ίσως αν το διάβαζε να ήταν… ενημερωμένη για την ουσία της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Η Ασημακοπούλου πρώτα μιλάει για την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο και μετά υπερασπίζεται τον Νίκο Γεωργιάδη

Διαβάστε επίσης: Η Άννα Ασημακοπούλου υπερασπίζεται τον Νίκο Γεωργιάδη (Video)

Διαβάστε επίσης: Η Άννα-Μισέλ στο πλευρό του Νίκου Γεωργιάδη στη δίκη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter