H Google συνδράμει στην ενδυνάμωση των γυναικών στα σώματα ασφαλείας

H Google συνδράμει στην ενδυνάμωση των γυναικών στα σώματα ασφαλείας

Τη συνεργασία τους για την ενδυνάμωση των γυναικών που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας ανακοίνωσαν η Google Ελλάδας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με την υλοποίηση του προγράμματος #IamRemarkable.

Το #IamRemarkable αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία της Google, η οποία προάγει τη διαφορετικότητα, την ισότητα και τη συμπερίληψη στον εργασιακό χώρο.

Το #IamRemarkable ξεκίνησε το 2016 και πραγματοποιήθηκε αρχικά μόνο στους εργαζόμενους της εταιρείας. Σήμερα, απευθύνεται σε οργανισμούς και φορείς σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να αναδείξει τη σημασία της αυτοπροβολής στην προσωπική και επαγγελματική ζωή και να προσφέρει πολύτιμα εργαλεία για την ανάπτυξη αυτής της δεξιότητας.

Έως τον Δεκέμβριο του 2021, το πρόγραμμα είχαν παρακολουθήσει 300.000 άνθρωποι, σε περισσότερους από 800 φορείς και οργανισμούς και σε πάνω από 150 χώρες.

Η συνεργασία με την ακαδημία της αστυνομίας  για το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις εκπαιδευτικές συνεδρίες για γυναίκες αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας, καθώς και εκπαίδευση των καθηγητών της ακαδημίας, ώστε να συνεχίσουν και να επεκτείνουν το πρόγραμμα σε όλα τα σώματα ασφαλείας στην Ελλάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter