Ηλιόπουλος σε Στίγκα: «Με φίλους του Κασιδιάρη δεν μιλάω»

Ηλιόπουλος σε Στίγκα: «Με φίλους του Κασιδιάρη δεν μιλάω»

Έντονη ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Αριστεράς, Νάσου Ηλιόπουλου, όταν ο πρόεδρος του ακροδεξιού μορφώματος «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας, παρενέβη εκτός μικροφώνου την ώρα που μιλούσε στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Με φίλους του Ηλία Κασιδιάρη διάλογο δεν ανοίγω… Με τον Γεωργιάδη να μιλάτε, μαζί μου δεν θα μιλάτε», ήταν το οργισμένο σχόλιο του κ. Ηλιόπουλου στα λεγόμενα του πολιτικού αρχηγού, ο οποίος στάθηκε η αφορμή να περάσει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική του Ομάδα το κατώφλι του Αρείου Πάγου λόγω των καταγγελιών περί «Greek Mafia» και «ξένων κέντρων».

Απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας για την κυβίστηση που έχει κάνει σε δημόσια θέα για το μεταναστευτικό με φόντο την τροπολογία Καιρίδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς θύμισε όσα υποστήριζε η ΝΔ για τη θέσπιση υποχρεωτικού εργόσημου για τους εργάτες γης, αλλά και όσα ισχυριζόταν ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης για τους επιστάτες – πιστολέρο στη Μανωλάδα.

Ειδικότερα, υπενθύμισε πως ο υπουργός ισχυριζόταν τότε πως οι επιστάτες πυροβολούσαν στον αέρα, με… αποτέλεσμα να πάρουν τα σκάγια τους μετανάστες. «Εσείς θρέψατε το φίδι και τώρα θα σας δαγκώσει» σημείωσε με νόημα ο κ. Ηλιόπουλος και κατέληξε λέγοντας: «Τα σκάγια του ακροδεξιού μίσους πιάνουν και εσάς».

Διαβάστε επίσης:

Ακροδεξιό «τσίρκο» η Βουλή με ευθύνη Βελόπουλου – Γεωργιάδη: «Ισλαμοποιείτε τη χώρα» – «Πουλάει… δεξιά ο πασόκος»

Ο Μητσοτάκης φοβάται τον Σαμαρά και προειδοποιεί τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (Video)

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αγάπησε» τους μετανάστες μετά από γερμανικές πιέσεις και ψάχνοντας «φθηνή εργασία»

Γκάζι: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της εν ψυχρώ επίθεσης – Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του «πιστολέρο»

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσεις και στρατηγική που συμβαδίζουν με την καινοτομία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter