Ηλιούπολη: Η «Sirina Entertainment» αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για το συμβόλαιο με την 19χρονη

Ηλιούπολη: Η «Sirina Entertainment» αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για το συμβόλαιο με την 19χρονη

Δεν ήξερε, δεν γνώριζε η εταιρεία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου «Sirina Entertainment» για τα όσα περνούσε η 19χρονη κοπέλα στα χέρια του 39χρονου επίορκου αστυνομικού η οποία νίπτει τας χείρας της για την φρικτή υπόθεση.

Επικαλούμενη νομότυπα έγγραφα και διαδικασίες, η εταιρεία αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για το συμβόλαιο που συνήψε με την κοπέλα, σε συμφωνία με τον 39χρονο αστυνομικό. Μάλιστα εμφανίζεται να έχει πλήρη άγνοια για τα όσα περνούσε η 19χρονη, καθώς και για το γεγονός ότι εξαναγκάστηκε από τον προφυλακισθέντα να υπογράψει το  συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Νέες φριχτές αποκαλύψεις για την Ηλιούπολη: Ακόμη τρεις κοπέλες- θύματα περιμένουν να μιλήσουν

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter