Καταγγελία Πολάκη για σκανδαλώδη απευθείας ανάθεση στο υπουργείο Χρυσοχοΐδη

Καταγγελία Πολάκη για σκανδαλώδη απευθείας ανάθεση στο υπουργείο Χρυσοχοΐδη

«Καλόμαθε η γραία στα σύκα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αποκαλύπτοντας νέο σκάνδαλο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης φέρνει στο φως κατεπείγουσα ανάθεση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για αγορά πολυμηχανημάτων που θα χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες της αστυνομίας.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας διερωτάται: «Ποια ήταν η επείγουσα και επιτακτική ανάγκη λόγω κορονοϊού που έπρεπε να κάνεις κύριε Χρυσοχοΐδη», αντί να προχωρήσει το θέμα μέσω κανονικού διαγωνισμού. 

«Είπαμε: Μόνο τρώνε τα λεφτά (που δυστυχώς τους αφήσαμε, μην τα ξαναλέω…)», σημείωσε κλείνοντας την ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση Πολάκη:

«Καλομαθε η γραια  στα σύκα» λένε στο χωριό μου….

Μετά την ενοικίαση ξενοδοχείων για πρόσφυγες μετανάστες την περίοδο που ήταν υπεύθυνος στο προσφυγικό σε τιμές 230% πάνω από αυτές που νοικιάζονταν επι ΣΥΡΙΖΑ,

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ από το Υπ .Προστασιας του Πολίτη επι Χρυσοχοΐδη :

570.000 ευρώ για αγορά πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες της ελληνικής αστυνομίας!!!!(περίπου 2350 ευρώ το ένα)

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ (1) ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ;;;;;;;;;;;;;;; (Η ανάθεση έγινε στις 27/8 και η προθεσμία για απευθειας αναθεσεις λήγει σήμερα 28/8)

Είπαμε: ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (που δυστυχώς τους αφήσαμε,μην τα ξαναλέω…..)

https://www.facebook.com/100007004708966/posts/2672336966343101/

Μυστικά & Documento

26/06/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter