Κηφισιά: Με τεσσάρα (4-2) διέλυσε τον ουραγό ΠΑΣ

Κηφισιά: Με τεσσάρα (4-2) διέλυσε τον ουραγό ΠΑΣ

Νίκη-ανάσα για την Κηφισιά, η οποία στο ντέρμπι των ουραγών φιλοδώρησε με τεσσάρα τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-2), ο οποίος έμεινε στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής θέας, και οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα.

Ο ΠΑΣ ισοφάρισε δύο φορές τους γηπεδούχους, αλλά στο τέλος λύγισε και δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν στον πάγκο της ομάδας των Βορείων Προαστίων ο Οζέγκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 6’ και ο Ροσέρο ισοφάρισε σε 1-1 στο 10’. Στο επόμενο λεπτό η Κηφισιά πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Σάντος. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε για δεύτερη φορά στο 23’ με τον Παντελάκη και στο 34’ ο Λαντρ με προβολή έκανε το 3-2.

Στο 77’ αποβλήθηκε ο Γκάρο και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Οζέγκοβιτς στο 92’.

«Είναι πολύ άσχημη η ήττα που είχαμε, γιατί μας αφήνει στην τελευταία θέση στην βαθμολογία.

Ο προπονητής πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και τις επόμενες ώρες θα έχουμε νεότερα. Κάτι πρέπει να αλλάξει θεωρώ. Στο ραντεβού που θα έχουμε θα ειπωθούν όσα πρέπει να ειπωθούν. Όσα είναι να γίνουν, θα γίνουν για το καλό της ομάδας», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Θανάσης Στάικος, αφήνοντας ανοιχτό το θέμα της αποχώρησης του από την ομάδα.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Βαφέας, Παρράς (46’ Γκόμπελιτς), Παπασάββας, Ιπαλίμπο (84’ Μποτία), Σάντος (67’ Τετέι), Κωνσταντακόπουλος (94’ Ιλιεφ), Μπιφουμά (67’ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (46’ Γκάρο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίνο, Λεό (64’ Κόντε).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter