Κοροιδεύουν τον κόσμο – Γιώργος Γεραπετρίτης: Θα φτιάξουν την τηλεδιοίκηση… που έλεγαν ότι υπάρχει

Κοροιδεύουν τον κόσμο – Γιώργος Γεραπετρίτης: Θα φτιάξουν την τηλεδιοίκηση… που έλεγαν ότι υπάρχει

Υποσχέσεις που διαψεύδουν τα όσα υποστήριζε η ίδια η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε ένας εκνευρισμένος Γιώργος Γεραπετρίτης από τη Λάρισα, όπου βρέθηκε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Σταθμού του ΟΣΕ, διαψεύδοντας πανηγυρικά την εικόνα της περίφημης «κανονικότητας που προσπαθεί να περάσει το Μέγαρο Μαξίμου μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη.

«Μέχρι τέλος Ιουνίου θα υπάρχει τηλεδιοίκηση στη διαδρομή Λάρισα – Θεσσαλονίκη» είπε ειδικότερα ο υπουργός Επικρατείας, αφότου ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκης του εξήγησε στον υπουργό τη λειτουργία του πίνακα τηλεδιοίκησης αναφέροντας πως είναι σε δοκιμαστική λειτουργία το κομμάτι Παλαιοφαρσάλων μέχρι την έξοδο της Λάρισας ενώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα λειτουργήσει η τηλεδιοίκηση απο  Δομοκό μέχρι Αιγίνιο. Όλα αυτά ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαβεβαίωνε προ εβδομάδων πως το σύστημα τηλεδιοίκησης βρίσκεται σε λειτουργία.

Πρόκειται για ακόμη μια κυβίστηση του κ. Γεραπετρίτη, ο οποίος προ εβδομάδων είχε πάλι διαψεύσει τον εαυτό του αναφορικά με το καμένο και ολικά κατεστραμμένο από το καλοκαίρι του 2019 σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, το οποίο -όπως αρχικά ισχυρίστηκε- «λειτουργούσε απολύτως».

Διαβάστε επίσης:

Τρένα: Σταδιακή επανεκκίνηση δρομολογίων – Σαφείς προειδοποιήσεις από τους μηχανοδηγούς

Κυβίστηση του υφυπουργού Παπαδόπουλου για την «τηλεδιοίκηση» μετά την κατακραυγή (Video)

Τέμπη: Πώς το πόρισμα της επιτροπής Γεραπετρίτη γκρέμισε το κυβερνητικό αφήγημα για την τηλεδιοίκηση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter