Κρεσέντο παροχολογίας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από Μητσοτάκη

Κρεσέντο παροχολογίας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από Μητσοτάκη

Ένα ακραίο κρεσέντο ωραιοποίησης της πραγματικότητας και του κυβερνητικού έργου σημειώθηκε από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη σε ανοιχτή προεκλογική ομιλία του στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, το βράδυ του Σαββάτου.

Μίλησε για επίτευξη στόχων από την κυβέρνηση και υποσχέθηκε ότι «η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία των καλύτερων μισθών». Ανακοίνωσε συγκεκριμένα ότι την επόμενη τετραετία, εάν παραμείνει η Νέα Δημοκρατιά ως κυβέρνηση, θα αυξηθούν οι μισθοί και θα φτάσουν στα επίπεδα της Ευρώπης.

Μίλησε για εκσυγχρονησνό της Υγείας με αύξηση του προσωπικού και χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ σημείωσε ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του ψηφιακού κράτους.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός άσκησε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «λέει όχι σε όλα και ναι στο τίποτα» και έχει σύνθημα «Δικαιοσύνη παντού» όταν «έχει δίπλα του τον καταδικασμένο Παππά».

Επανέλαβε τις ίδιες θριαμβολογίες για την ελληνική οικονομία παρά το γεγονός ότι δεν έχει επιτευχθεί η επενδυτική βαθμίδα για τη χώρα μας, και δεν στάθηκε ιδιαίτερα στην ακρίβεια και τον πληθωρισμό.

Εκεί που προτίμησε να σταθεί είναι στον φράχτη του Έβρου παραποιώντας την πραγματικότητα. Η αναφορά του πως «ο φράχτης του Έβρου επεκτείνεται με τη σφραγίδα της Ευρώπης που απέρριψε την τροπολογία Παπαδημούλη» δεν έχει βάση καθώς, «Όχι» στην ευρωπαϊκή χρηματοδότηση αντιπροσφυγικών φρακτών στα σύνορα της Ευρώπης είπε πριν δύο ημέρες η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), στο οποίο ανήκει το κυβερνών κόμμα, απέτυχε να περάσει τις θέσεις του και βρέθηκε σε πολιτική απομόνωση παρά την αρχική εύθραυστη συμμαχία με την ευρωομάδα της Ακροδεξιάς.

ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδείς και παραπλανητικές εντυπώσεις από τη ΝΔ για την ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter