Κυριάκο μας, λεβέντη μας

Κυριάκο μας, λεβέντη μας

Μοναδική υποδοχή επεφύλασσαν οι κάτοικοι της Καβάλας στον Μητσοτάκη, αποδεικνύοντας αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι οι δημοσκοπήσεις, δηλαδή, είναι ψεύτικες. Όχι 6, αλλά 16 πρέπει να είναι οι μονάδες διαφοράς μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και όπως όλα δείχνουν η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών πάει για αυτοδυναμία και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή.

*** Οι πολίτες της Καβάλας έκλαιγαν από τη συγκίνηση μόλις τον είδαν, όπως γίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν στην Κορέα. Τον φιλούσαν, τον χάιδευαν, ήθελαν λίγη από τη λάμψη του. Κι αυτός, μεγαλοπρεπής, όπως αρμόζει σε κάθε περήφανο γόνο της οικογένειας Μητσοτάκη, στάθηκε δίπλα τους, άκουσε τα προβλήματά τους και υποσχέθηκε ότι θα μειώσει κι άλλο τις τιμές της βενζίνης, της ενέργειας, των τροφίμων.

*** Μπορεί ο ίδιος ο Κυριάκος να τα είδε όνειρο όλα τα παραπάνω χθες το βράδυ, μετά την επίσκεψή του στην Καβάλα, αλλά όπως καταλαβαίνετε τίποτα απ’ αυτά δεν έχει δόση αλήθειας. Ο Κυριάκος άκουσε αυτά που θα άκουγε σε κάθε πόλη που πάει αν δεν είχε εκατοντάδες αστυνομικούς να τον περιφρουρούν. Αγανακτισμένοι άνεργοι, οικογενειάρχες της μεσαίας τάξης τον γιούχαραν όπως δεν έχει γιουχαριστεί ποτέ ξανά πρωθυπουργός.

*** Το «Ου» ακούστηκε μέχρι την Αλεξανδρούπολη, αλλά αυτός έλεγε «ευχαριστώ για αυτή τη θερμή υποδοχή». Ο άνθρωπος είναι αλλού, το έχει αποδείξει αυτό. Ή μπορεί, απλά, να είχε βάλει ωτοασπίδες και να κοιτούσε μόνο μπροστά του, αυτούς που του φιλούν το χέρι και περιμένουν υπομονετικά για να βγουν μια φωτογραφία μαζί του. Υπάρχουν κι αυτοί. Είτε γιατί βολεύτηκαν, είτε επειδή δεν έχουν την αντίληψη να καταλάβουν και να συγκρίνουν, είτε γιατί ελπίζουν να βολευτούν μετά τις εκλογές. Ξέρετε τι σημαίνει 10 δις. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις, χωρίς διαγωνισμούς; Αχ και να μπορούσαμε να ξέραμε πόσων τα ονόματα απ’ αυτούς που τον χειροκροτούν είναι στη Διαύγεια. Αχ…

*** Βζιννν και η ανεργία. Η κυβέρνηση αυτοαποθεώνεται ότι δήθεν έριξε την ανεργία και αύξησε τις θέσεις εργασίας, αλλά η Eurostat έχει άλλη άποψη. Και μεταξύ του Μητσοτάκη και τη Eurostat θα πιστέψω, με συγχωρείτε, την Eurostat.
Η Ελλάδα καταγράφει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση σε επίπεδο απασχόλησης για τις ηλικίες 20-64, καθώς μόλις το 66% των ανθρώπων της εν λόγω ηλικιακής ομάδας έχει δουλειά. Κι αυτό καταγράφεται τη χρονιά που το ποσοστό των εργαζομένων στην Ε.Ε. αγγίζει το υψηλότερο σημείο από το 2009.
Βζιννν είπαμε;

*** Καμία έπαρση και καμία αλαζονεία. Ποιος το λέει αυτό να τον χτυπήσω; Απλά μοιάζει με υπουργό καθεστώτος.

*** Μετά ο Γιώργος Γεραπετρίτης πήγε και στο κέντρο τηλεδιοίκησης με… μουσαμάδες ή κόντρα πλακέ ή ότι άλλο είναι αυτό τέλος πάντων. Και εκεί υποδείξεις έκανε.

*** Ο Κουτσούμπας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χειρότερη κυβέρνηση κι άρα του Μητσοτάκη, ο οποίος ισοπέδωσε τα πάντα όλα, ήταν καλύτερη. Εντάξει, να μην χάσει ψήφους προσπαθεί ο άνθρωπος, αλλά κάπου ώπα. Ακόμα και το δεκανίκι έχει μια αξιοπρέπεια…

*** Ο Άρειος Πάγος έκοψε, λέει, το κόμμα Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου μετά από καταγγελία για ονοματοκλοπή και σφετερισμό συμβόλου, του Ήλιου της Βεργίνας. Μου έρχεται να κλάψω από τα γέλια.

*** Το προεκλογικό σποτ του Κυρανάκη θα μπορούσε να διεκδικήσει βραβείο. Από την ανάποδη εννοείται.

*** Αμ, την Μπακογιάννη, «την πιο trendy γιαγιά του Tik Tok», την είδατε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter