Κυβέρνηση λευκής πετσέτας

Κυβέρνηση λευκής πετσέτας

Εξαιρετικές βρήκε η πλειοψηφία των ΜΜΕ τις προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας, μετά τη στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Απλά τυχαίνει όλοι τους να έχουν πλειοψηφικά πακέτα μετοχών σε αυτά.

*** Προφανώς και όλα αυτά τα Μέσα που λένε δυο μέρες «τι ωραία, τι καλά τα είπε ο Μητσοτάκης» έχουν στις τάξεις τους δημοσιογράφους που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και που μπορούν να προτείνουν λύσεις μέσα από τα κείμενά τους. Αλλά τους επέβαλλαν σιωπητήριο, βλέπετε, διότι σημασία έχει η επικοινωνία και όχι η ουσία…

*** Κλείνουν, λέει, εκ νέου οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών λες και δεν υπάρχει σχετικός νόμος που αναγνωρίζει μόνο έναν σύνδεσμο υπό την αιγίδα της ΠΑΕ, αλλά δεν εφαρμόζεται. Θα βάλει, λέει, ο Μητσοτάκης βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, λες και ανέλαβε την κυβέρνηση από κάποιον άλλο. Κοροϊδία ξαναζεσταμένη σε νέο… πιάτο. Τίποτα δεν θα αλλάξει, τίποτα δεν θα είναι διαφορετικό. Ειδικά με αυτή την κυβέρνηση, Απλά προσευχόμαστε να μην δολοφονηθεί κι άλλο παιδί.

*** Ο έλεγχος, δε, των οπαδών θα μεταφερθεί από τις εταιρείες security στους αστυνομικούς. Λες και ούτε αυτό έχει ξαναγίνει. «Είστε τελικά κατώτεροι των περιστάσεων. Άλλα περιμένει ο Έλληνας και η Ελληνίδα αστυνομικός, άλλα ο κάθε πολίτης, πόσο μάλλον ο απλός και αγνός φίλαθλος», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αστυνομικών υπαλλήλων.

*** Επειδή πολλά γράφτηκαν κι άλλα τόσα ακούστηκαν σχετικά με τα αίτια του χουλιγκανισμού, όπως συμβαίνει μετά από κάθε σοβαρό επεισόδιο ή δολοφονία, λίγα λόγια και απλά από τον Πεπ Γκουαρντίολα για να καταλάβουν όλοι…

*** Εμείς δεν έχουμε νοσοκομεία, σχολεία, δρόμους, κοινωνικό κράτος, αλλά θα λύσουμε το ζήτημα του χουλιγκανισμού. Μάλιστα….

*** Στρατιωτικός που διατέθηκε ως οδηγός στο ΕΚΑΒ έπαθε σοκ όταν αντίκρισε θύμα τροχαίου, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η καθημερινότητά του, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και ζητά, και σωστά, να ανακληθούν τώρα όλα τα στελέχη της από τα ασθενοφόρα. Όταν με πασαλείμματα θες να μπογιατίσεις, θα πληρώσεις και τη… νύφη.

*** Νέα καμπάνια της Άγκυρας για το τουρκικό Αιγαίο, αυτή τη φορά στη γαλλική «Le Monde». To Turkaegean όχι μόνο δεν έφυγε ποτέ από τον παγκόσμιο Τύπο, αλλά τείνει να καθιερωθεί.
Μπράβο, όχι μπράβο.

*** Να, άλλη μία λίστα στην οποία η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη δεκάδα. Αφορά στον υψηλότερο πραγματικό πληθωρισμό τροφίμων για το πρώτο εξάμηνο του 2023. Η χώρα μας μαζί με τη Ζιμπάμπουε, τη Ρουάντα, το Μπουρουντί, τη Σιέρα Λεόνε και τη Γκάνα.
Πώς το έλεγε ο Άδωνις; Βζιιιιιν…

*** Καλός, καλός…

*** Δεν θα άλλαζα ούτε κόμμα από τα όσα αναφέρει ο φίλος από κάτω…

*** Έρχεται η αιώνια κόλαση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter